|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:06 am
Falcone Omega Sun zjechac na sam dol strony i szukac malutkiego napisu- "if you can't...." i kliknac a jak go nie ma crying question nie martw sie, bedziesz jeszcze mial dwie szanse zeby zlapac prezencik 3nodding (ale musi byc na SAAAAAMYM DOLE taki malutki napis na srodku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel moze mi ktos powiedziec gdzie sa te torby nowe ?? .. bo szukam po sklepach i znalezc nie mogu crying U Moiry w Durem (mniej wiecej na srodkowych stronach sklepiku) O.o gonk gonk gonk jetem slepa.. szukalam tam 3 razy xd xd xd gonk xd xd xd dzięki xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Omega Sun zjechac na sam dol strony i szukac malutkiego napisu- "if you can't...." i kliknac a jak go nie ma crying question dobra juz znalazłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:08 am
Aiko_Luzuki CZesc czy działo sie ostatnio coś godnego uwagi ??? xd witaj *przytuuuuuuuuuuuul* nio.. nastapilo otwarcie kopert whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:08 am
no dobra ludzie mam 3 k potrzebuje jeszcze troche wspomuszcie oddam naprawde szybko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:09 am
witaj Jas *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:10 am
Falcone no dobra ludzie mam 3 k potrzebuje jeszcze troche wspomuszcie oddam naprawde szybko ^^ tio ile ci jeszcze potsheba ?? tio ci poshyczu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:11 am
Lethiel Falcone no dobra ludzie mam 3 k potrzebuje jeszcze troche wspomuszcie oddam naprawde szybko ^^ tio ile ci jeszcze potsheba ?? tio ci poshyczu 3nodding własnie patrzec co da sie z iventory sprzedac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:12 am
Lethiel witaj Jas *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh *przytuuuuuuuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:13 am
Falcone Lethiel Falcone no dobra ludzie mam 3 k potrzebuje jeszcze troche wspomuszcie oddam naprawde szybko ^^ tio ile ci jeszcze potsheba ?? tio ci poshyczu 3nodding własnie patrzec co da sie z iventory sprzedac xd ty sie ciesz że masz 3k ja mam 280g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:13 am
Falcone Lethiel Falcone no dobra ludzie mam 3 k potrzebuje jeszcze troche wspomuszcie oddam naprawde szybko ^^ tio ile ci jeszcze potsheba ?? tio ci poshyczu 3nodding własnie patrzec co da sie z iventory sprzedac xd ech.. tio prześle ci 4k.. tylko szybko leć do marketu bo potem bedzie za pooźno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:14 am
coś cięko z kasą na tej gai blaugh stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:16 am
Aiko_Luzuki coś cięko z kasą na tej gai blaugh stare stare U mnie nie blaugh Ja jestem bogata xd whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:18 am
Katka1989 Aiko_Luzuki coś cięko z kasą na tej gai blaugh stare stare U mnie nie blaugh Ja jestem bogata xd whee 3nodding sesese.. ja tesh whee 3nodding 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|