|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 4:59 am
Czesc Katka, dawno Cie tu nie widzialam Falcone witam wszystkich biggrin kurde takie wyjebiste przedmioty a ja se nie kupiłem listu crying ja kupilam jeden, bo potem nie dzialal market i nie bylo jak xp Dzis dokupilam druga pelerynke, bo tak wyszlo taniej, ale ponizej 6k raczej nie dostaniesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:00 am
Omega Sun Lethiel ojejq jej... mam pelerynke whee ... mwhahahah !! .. ma dwie twisted xd wow, fajnie teraz wygladasz biggrin Kopciuszku jak chcesz po polsku to zaloz sobie konto na interii. Ale photobucket jest bardzo prosty w obsludze, o wiele prostrzy 3nodding podaj mi linka z interii. prosze heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel ojejq jej... mam pelerynke whee ... mwhahahah !! .. ma dwie twisted xd wow, fajnie teraz wygladasz biggrin Kopciuszku jak chcesz po polsku to zaloz sobie konto na interii. Ale photobucket jest bardzo prosty w obsludze, o wiele prostrzy 3nodding hehehe... jak pani ciemności xd twisted xd .. jupi xd ty tesh fajniusio wygladash whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:01 am
Omega Sun Czesc Katka, dawno Cie tu nie widzialam Falcone witam wszystkich biggrin kurde takie wyjebiste przedmioty a ja se nie kupiłem listu crying ja kupilam jeden, bo potem nie dzialal market i nie bylo jak xp Dzis dokupilam druga pelerynke, bo tak wyszlo taniej, ale ponizej 6k raczej nie dostaniesz sweatdrop ej Omi słuchaj jak wchodze na głowna strone to mi sie pokazuje buzika i pisze ze mam szukac czegos niezwykłego................kjiedys byly linki do sponsorow i tam sie klikało a teraz co mam zrobic zeby 1000 dostac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:01 am
Kopciuszek Omega Sun Lethiel ojejq jej... mam pelerynke whee ... mwhahahah !! .. ma dwie twisted xd wow, fajnie teraz wygladasz biggrin Kopciuszku jak chcesz po polsku to zaloz sobie konto na interii. Ale photobucket jest bardzo prosty w obsludze, o wiele prostrzy 3nodding podaj mi linka z interii. prosze heart heart www.interia.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:03 am
Lethiel Omega Sun Lethiel ojejq jej... mam pelerynke whee ... mwhahahah !! .. ma dwie twisted xd wow, fajnie teraz wygladasz biggrin Kopciuszku jak chcesz po polsku to zaloz sobie konto na interii. Ale photobucket jest bardzo prosty w obsludze, o wiele prostrzy 3nodding hehehe... jak pani ciemności xd twisted xd .. jupi xd ty tesh fajniusio wygladash whee 4laugh whee dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:03 am
moze mi ktos powiedziec gdzie sa te torby nowe ?? .. bo szukam po sklepach i znalezc nie mogu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:04 am
Falcone Omega Sun Czesc Katka, dawno Cie tu nie widzialam Falcone witam wszystkich biggrin kurde takie wyjebiste przedmioty a ja se nie kupiłem listu crying ja kupilam jeden, bo potem nie dzialal market i nie bylo jak xp Dzis dokupilam druga pelerynke, bo tak wyszlo taniej, ale ponizej 6k raczej nie dostaniesz sweatdrop ej Omi słuchaj jak wchodze na głowna strone to mi sie pokazuje buzika i pisze ze mam szukac czegos niezwykłego................kjiedys byly linki do sponsorow i tam sie klikało a teraz co mam zrobic zeby 1000 dostac ?? zjechac na sam dol strony i szukac malutkiego napisu- "if you can't...." i kliknac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:05 am
Omega Sun zjechac na sam dol strony i szukac malutkiego napisu- "if you can't...." i kliknac a jak go nie ma crying question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:05 am
Lethiel moze mi ktos powiedziec gdzie sa te torby nowe ?? .. bo szukam po sklepach i znalezc nie mogu crying U Moiry w Durem (mniej wiecej na srodkowych stronach sklepiku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:06 am
CZesc
czy działo sie ostatnio coś godnego uwagi ???
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 5:06 am
Omega Sun Kopciuszek Omega Sun Lethiel ojejq jej... mam pelerynke whee ... mwhahahah !! .. ma dwie twisted xd wow, fajnie teraz wygladasz biggrin Kopciuszku jak chcesz po polsku to zaloz sobie konto na interii. Ale photobucket jest bardzo prosty w obsludze, o wiele prostrzy 3nodding podaj mi linka z interii. prosze heart heart www.interia.pl chodziło mi o coś dokładniejszego ale dzienkuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|