|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:53 pm
Baliaur opcy do perfekcji dojdziesz jak zaczniesz sam/sama siebie ignorowac..... aya whee pustak tesz jest czyms w koncu staranm sie o tytuł Głównego Gildiowego Ignoranta....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:54 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ludzie ludzie....... troche jeszcze pożyjecie na tym świecie i przywykniecie do tego ze jesteście permamentnie ignorowani...... ja juz przywykłam. Mnie ignoruja w szkole, w domu, na forum... Innymi słowy w srodku i na zewnatrz... do perfekcji dojdziesz jak zaczniesz sam/sama siebie ignorowac..... a ty tak robisz:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:55 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ote] do perfekcji dojdziesz jak zaczniesz sam/sama siebie ignorowac..... a ty tak robisz:>?? staram się.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:56 pm
novelin hej M-Teen ^^ spokojnie, wszystko będzie dobrze *przytula* no coz, a tak btw. co tam w wielkim swiecie?? *wchodzi z poturbowanym kaskiem na glowie i rozwalonym trampkiem* gonk bez komentarza stare dziex za przytulasa, ale czekoladki mnie uwieraja w boku sweatdrop razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:56 pm
novelin hej M-Teen ^^ spokojnie, wszystko będzie dobrze *przytula* no coz, a tak btw. co tam w wielkim swiecie?? "a co ku**a gazet nie czyatsz ??" - chopaki nie placza wszystko fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:58 pm
opcy w koncu staranm sie o tytuł Głównego Gildiowego Ignoranta.... taa jakos ci w to nie wierze ty i ignorant ... hehe ty jestes zbyt towarzyski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:00 pm
no, teraz to sie rozmowa rozkreca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:01 pm
Hadogenes opcy w koncu staranm sie o tytuł Głównego Gildiowego Ignoranta.... taa jakos ci w to nie wierze ty i ignorant ... hehe ty jestes zbyt towarzyski *ignoruje go* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:01 pm
opcy to drugi lepper albo pierszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:02 pm
opcy Hadogenes opcy w koncu staranm sie o tytuł Głównego Gildiowego Ignoranta.... taa jakos ci w to nie wierze ty i ignorant ... hehe ty jestes zbyt towarzyski *ignoruje go* xp to sie nazywa pokazowa ignorancja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:02 pm
Hadogenes opcy to drugi lepperalbo pierszy !!!!!!!!!!!!!!!!!Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun xp scream xd stressed 3nodding whee stare heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 1:03 pm
Hadogenes novelin hej M-Teen ^^ spokojnie, wszystko będzie dobrze *przytula* no coz, a tak btw. co tam w wielkim swiecie?? "a co ku**a gazet nie czyatsz ??" - chopaki nie placza wszystko fajnie Może niektórzy kasy nie mają na gazety cooo??? Ja mam małą dziurę w budżecie, ale moge pomęczyć was ;] Więc się k**** grzecznie pytam co tam, słychać xd ??? Ach zero kultury ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|