|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:54 am
opcy ~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!? a komputerowym... razz :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:54 am
opcy Baliaur opcy silnia n! long silnia(int n) { if (n==0) return 1; else return n*silnia(n-1); } dajmy sobie z ty spokuj josz mnie lep od tego boli... jak tam wolisz....... to akurat sa najłatwiejsze przykłady......... *zamyślony* ciekawe czy mam kwadratowe dupsko.... heh wiesz ja narazie od tego mam metlik w glowie... xp wole zrobic sobie przerwe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:56 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!? a komputerowym... razz :> ona jest gorsza od Julki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:56 am
Baliaur Jaswinder to tak jak u mnie... a nauczycielkę mam kiepską - modelka z wybiegu z kwadratowym tyłkiem... to wiesz Jas raczej niewazne jak ona wyglada tylko by umiala ucznia zainteresowac sweatdrop oj, zainteresować to ona potrafi... płeć męską... zwłaszcza jak się ubiera w prześwitujące ciuszki...spódniczki, bluseczki, pierdołki... żeby jeszcze tak matmę umiała tłumaczyć... miałam kiedyś super nauczycielkę... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:58 am
Baliaur ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!? a komputerowym... razz :> ona jest gorsza od Julki xp ŻE NIBY CO?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:59 am
~~lena-undesaid~~ Baliaur ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!? a komputerowym... razz :> ona jest gorsza od Julki xp ŻE NIBY CO?! rozwiń swoją myśl proszę......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:00 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Baliaur ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!? a komputerowym... razz :> ona jest gorsza od Julki xp ŻE NIBY CO?! rozwiń swoją myśl proszę...... 1. W CZYM JESTEM GORSZA 2. JAKIEJ JULKI?? PS. stressed NIE CHCIAŁO MI SIE CAPSA WYLACZAĆ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:02 am
dobra spadam moze bede pozniej......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:03 am
opcy dobra spadam moze bede pozniej......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:04 am
opcy dobra spadam moze bede pozniej...... papathus Lena od Juliangel i mi chodzilo kompy..serverem sie bawie ma 500 tys znaczen stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:08 am
I`m traped in Desperation PLEASE !! HELP Me...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:11 am