|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:38 am
juliangel No silence... no hope... no love... no ligth... no sun... no scream... i die... [przechodzi obojętnie koło wszystkich z opuszczona głową... i stawia wielki transparent przed swoją piaskownicą: ] Mnie Tu Nie Ma crying a ja?? dla mnie tyz Cie nie ma?? *idzie sie wyplakac w kat* opcy ja loobie matme tylko musze miec dobrego nauczyciela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:40 am
Baliaur opcy Baliaur nie mam tutaj... z ksiazki "thinking in c++" dopiero jestem na poczatku a josz sie gubic zaczynam.... c++ to nie logo niestety sweatdrop stressed xp ruch rzuffa!!!!....... tja C++ jest swietny....... a co to bylo potega , silnia, fibbonaci.....? ciag fibbusia 1,1,2,3,5,8,13,21 silnia nie pamietam dokladnie k! costam costamn ciag Fibbunaciego....... long fibb(int n) { if (n<=1) return 1; else return fibb(n-1)+fibb(n-2); } tak na szybko napisane.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:42 am
opcy Baliaur opcy Baliaur nie mam tutaj... z ksiazki "thinking in c++" dopiero jestem na poczatku a josz sie gubic zaczynam.... c++ to nie logo niestety sweatdrop stressed xp ruch rzuffa!!!!....... tja C++ jest swietny....... a co to bylo potega , silnia, fibbonaci.....? ciag fibbusia 1,1,2,3,5,8,13,21 silnia nie pamietam dokladnie k! costam costamn ciag Fibbunaciego....... long fibb(int n) { if (n<=1) return 1; else return fibb(n-1)+fibb(n-2); } tak na szybko napisane..... ale co oznacza "<="???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:43 am
Baliaur opcy ciag Fibbunaciego....... long fibb(int n) { if (n<=1) return 1; else return fibb(n-1)+fibb(n-2); } tak na szybko napisane..... ale co oznacza "<="??? mniejsze lub równe........... to jest akurat dla elementów numerowanych od zera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:45 am
opcy Baliaur opcy ciag Fibbunaciego....... long fibb(int n) { if (n<=1) return 1; else return fibb(n-1)+fibb(n-2); } tak na szybko napisane..... ale co oznacza "<="??? mniejsze lub równe........... to jest akurat dla elementów numerowanych od zera to tak jak myslam 3nodding najgorsze bylo to jak eckel przypomina o kolejnosci wykonywania dzialan sweatdrop xp jak mozna tego nie umiec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:46 am
silnia n!
long silnia(int n) { if (n==0) return 1; else return n*silnia(n-1); }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:47 am
Baliaur juliangel No silence... no hope... no love... no ligth... no sun... no scream... i die... [przechodzi obojętnie koło wszystkich z opuszczona głową... i stawia wielki transparent przed swoją piaskownicą: ] Mnie Tu Nie Ma crying a ja?? dla mnie tyz Cie nie ma?? *idzie sie wyplakac w kat* opcy ja loobie matme tylko musze miec dobrego nauczyciela... to tak jak u mnie... a nauczycielkę mam kiepską - modelka z wybiegu z kwadratowym tyłkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:47 am
opcy silnia n! long silnia(int n) { if (n==0) return 1; else return n*silnia(n-1); } dajmy sobie z ty spokuj josz mnie lep od tego boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:50 am
Jaswinder to tak jak u mnie... a nauczycielkę mam kiepską - modelka z wybiegu z kwadratowym tyłkiem... to wiesz Jas raczej niewazne jak ona wyglada tylko by umiala ucznia zainteresowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:50 am
Baliaur opcy silnia n! long silnia(int n) { if (n==0) return 1; else return n*silnia(n-1); } dajmy sobie z ty spokuj josz mnie lep od tego boli... jak tam wolisz....... to akurat sa najłatwiejsze przykłady......... *zamyślony* ciekawe czy mam kwadratowe dupsko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:51 am
semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:52 am
~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... jakim serwerem?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:53 am
~~lena-undesaid~~ semkx, co porabiaćta?? Ja sie własnie serwerem bawie... witam wszystkich co weszli i żegnam tych co poszli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|