|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:11 am
sorki teraz sciagam wiec bede jakby nieobecna ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:14 am
Dobra ja lece nie najlepiej się czuje łeb mi pęka i coraz zimniej mi się robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:14 am
nie powinno mnie tu byc... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:15 am
ja tez uciekam. bede pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:18 am
gonk kto mi wytlumaczy rekurencje (czy jakos tak) w C++?? crying crying crying czytalam 5 razy nic a nic nie czaje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:24 am
ja tez zmykam...moze bede pozniej, nie wiem...do zobaczonka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:26 am
Baliaur gonk kto mi wytlumaczy rekurencje (czy jakos tak) w C++?? crying crying crying czytalam 5 razy nic a nic nie czaje crying rekurencja to jest taka funkcja ktora odwoluje sie do siebie samej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:28 am
opcy Baliaur gonk kto mi wytlumaczy rekurencje (czy jakos tak) w C++?? crying crying crying czytalam 5 razy nic a nic nie czaje crying rekurencja to jest taka funkcja ktora odwoluje sie do siebie samej tzn" wywolanie funkcji z jej wnetrza" to tyz wiem.. ale jak ....ale nie mozna jakos po ludzku?? czytalam kod zrodlowy przykladu tyz nie czaje sweatdrop goopia baliaur domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:28 am
Baliaur opcy Baliaur gonk kto mi wytlumaczy rekurencje (czy jakos tak) w C++?? crying crying crying czytalam 5 razy nic a nic nie czaje crying rekurencja to jest taka funkcja ktora odwoluje sie do siebie samej tzn" wywolanie funkcji z jej wnetrza" to tyz wiem.. ale jak ....ale nie mozna jakos po ludzku?? czytalam kod zrodlowy przykladu tyz nie czaje sweatdrop goopia baliaur domokun daj ten kod.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:30 am
opcy Baliaur opcy Baliaur gonk kto mi wytlumaczy rekurencje (czy jakos tak) w C++?? crying crying crying czytalam 5 razy nic a nic nie czaje crying rekurencja to jest taka funkcja ktora odwoluje sie do siebie samej tzn" wywolanie funkcji z jej wnetrza" to tyz wiem.. ale jak ....ale nie mozna jakos po ludzku?? czytalam kod zrodlowy przykladu tyz nie czaje sweatdrop goopia baliaur domokun daj ten kod....... nie mam tutaj... z ksiazki "thinking in c++" dopiero jestem na poczatku a josz sie gubic zaczynam.... c++ to nie logo niestety sweatdrop stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:32 am
Baliaur nie mam tutaj... z ksiazki "thinking in c++" dopiero jestem na poczatku a josz sie gubic zaczynam.... c++ to nie logo niestety sweatdrop stressed xp ruch rzuffa!!!!....... tja C++ jest swietny....... a co to bylo potega , silnia, fibbonaci.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:35 am
opcy Baliaur nie mam tutaj... z ksiazki "thinking in c++" dopiero jestem na poczatku a josz sie gubic zaczynam.... c++ to nie logo niestety sweatdrop stressed xp ruch rzuffa!!!!....... tja C++ jest swietny....... a co to bylo potega , silnia, fibbonaci.....? ciag fibbusia 1,1,2,3,5,8,13,21 silnia nie pamietam dokladnie k! costam costamn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:36 am
No silence... no hope... no love... no ligth... no sun... no scream...
i die...
[przechodzi obojętnie koło wszystkich z opuszczona głową... i stawia wielki transparent przed swoją piaskownicą: ]Mnie Tu Nie Ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|