|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:53 am
*przytuuuuuul* whee blaugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:53 am
Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:54 am
Lethiel *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj Karinko 4laugh *przytulanie hurtowe* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:54 am
calkiem niezle blaugh zrobilam zdjatka do dowodu 3nodding whee mialam zloshyć papiery dzisiaj.. ale jakoś tak .. eme.. nio wyshlo ze nie zloshylam xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:55 am
Christoff_Gangrell Lethiel *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj Karinko 4laugh *przytulanie hurtowe* whee mraaaaau 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:56 am
Lorak Chodź no tu No i jak może być moja Wiedźmo ?? heart moze byc... hello lethii... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemankooooooo biggrin aaaa orgazm mialam jutro isc an zawody tenisa stoloweego!!! a tu sie okazuje ze mam jutro jechac na zawody snowboardu!!!!!!!!! do Rabki biggrin jestem taka szczesliwa biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying O.o .. *przytuuuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:57 am
Kitty-ShadowCat Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying znow przez facetow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 9:58 am
Kiart jeszcze jakieś niecałe 1,5 roku...
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI?! crying
eek o_O KITTY?! siostra, co ci jest?! NIE PŁACZ... oddychaj, spokojnie... nie uduś się... wszystko będzie dobrze *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:01 am
Lethiel Kitty-ShadowCat witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying O.o .. *przytuuuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad niewiem... ale to chyba przez... sama niewiem crying *przytool* tych co miałam zrobić gify to przepraszam... na razie nie mam do tego głowy... cały chas głowa mnie boli i płacze crying witaj siostrzyczko *oddycha... proobooje się uspokoić ale nic z tego... nadal płacze* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:04 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying O.o .. *przytuuuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad niewiem... ale to chyba przez... sama niewiem crying *przytool* tych co miałam zrobić gify to przepraszam... na razie nie mam do tego głowy... cały chas głowa mnie boli i płacze crying witaj siostrzyczko *oddycha... proobooje się uspokoić ale nic z tego... nadal płacze* crying sad .. lol.. ktos ci cos zrobil ?? O.o powiedz mi tylko ktoory to !!?? scream .. jush ja mu dam ninja .. *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:04 am
sorewicz ale mi limit dobrych uczynków i pocieszających słów na ten miesiąc się wyczerpał........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:05 am
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat witam wszystkich....*chowa się za fotelem i płacze* crying crying O.o .. *przytuuuuuuuuul* cio sie stalo ?? sad niewiem... ale to chyba przez... sama niewiem crying *przytool* tych co miałam zrobić gify to przepraszam... na razie nie mam do tego głowy... cały chas głowa mnie boli i płacze crying witaj siostrzyczko *oddycha... proobooje się uspokoić ale nic z tego... nadal płacze* crying sad .. lol.. ktos ci cos zrobil ?? O.o powiedz mi tylko ktoory to !!?? scream .. jush ja mu dam ninja .. *przytuuuuuuuul* nic nie poradzisz.... jusz ktoś się nim zajął sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:06 am
oo zmykam stad bo chyba zla atmosfera sie u mnie w domu robi i siekiera w powietrzu tuz nad moja glowa wisi *znikaa w poplochu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|