|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:02 am
Ania881 Natalko brzydko nie odzywasz sie wogole. cius cuis. wiem, wiem rzadko gdzie kolwiek jestem, ale staram sie jak mogę, wiesz wczoraj mnie nie było, i dzis pozniej tez chyba wychodzę, wiec nie wiem czy bede jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:05 am
A ja mam Ci tyle do powiedzenia. hehe trudno bede musiala poczekac do poniedzialku. Bedziesz w szkole?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:11 am
Ania881 A ja mam Ci tyle do powiedzenia. hehe trudno bede musiala poczekac do poniedzialku. Bedziesz w szkole? janse ze tak wink czytałam bloga wink czy to cos z nim związane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:13 am
Czesciowo tak. Ale czytalas tez ten komentarz na mnie pod postem o Damianie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:16 am
...o matko! ... eek ...w naszej Gidlii zaczynają sie jakieś pogaduszki o forach? ...jizas... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:17 am
Ania881 Czesciowo tak. Ale czytalas tez ten komentarz na mnie pod postem o Damianie?? nie ale juz nadrabiam zaległości biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:19 am
Ja- Yosei ...o matko! ... eek ...w naszej Gidlii zaczynają sie jakieś pogaduszki o forach? ...jizas... ... sweatdrop nie o forach a o blogach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:19 am
Ale on już jest usuniety. tzn komentarz potem ci opowiem co w nim bylo. A jak tam Maciek sie czuje? Juz lepiej??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:22 am
Night_Lady Ja- Yosei ...o matko! ... eek ...w naszej Gidlii zaczynają sie jakieś pogaduszki o forach? ...jizas... ... sweatdrop nie o forach a o blogach...jeden grzyb ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:24 am
Ania881 Ale on już jest usuniety. tzn komentarz potem ci opowiem co w nim bylo. A jak tam Maciek sie czuje? Juz lepiej?? tak jest coraz bardziej normalny wink wogole co o nim sądzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:25 am
Ja- Yosei Night_Lady Ja- Yosei ...o matko! ... eek ...w naszej Gidlii zaczynają sie jakieś pogaduszki o forach? ...jizas... ... sweatdrop nie o forach a o blogach...jeden grzyb ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 4:25 am
Kiart Ja- Yosei Night_Lady Ja- Yosei ...o matko! ... eek ...w naszej Gidlii zaczynają sie jakieś pogaduszki o forach? ...jizas... ... sweatdrop nie o forach a o blogach...jeden grzyb ... xd blaugh ...no naprawde - ja się zaczynam bać ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|