|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:14 pm
Jaswinder no rzeciez powiedziala: "przytula jak najmocniej moze"... nie dusi? ale nie mnie chyba...... wlasnie slucham Aphex Twina dostalem od kumpla...... eek eek eek eek eek SZOOK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:15 pm
Kitty-ShadowCat ja miałabym opcusia udusić...? nie wkurzył mnie do tego stopnia whee to musze nad sobą popracowac...... a do jakiego wkurzylem ze tak sie spytam.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:15 pm
opcy Jaswinder no rzeciez powiedziala: "przytula jak najmocniej moze"... nie dusi? ale nie mnie chyba...... wlasnie slucham Aphex Twina dostalem od kumpla...... eek eek eek eek eek SZOOK! właśnie zamierzam iść spać... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:18 pm
Jaswinder opcy Jaswinder no rzeciez powiedziala: "przytula jak najmocniej moze"... nie dusi? ale nie mnie chyba...... wlasnie slucham Aphex Twina dostalem od kumpla...... eek eek eek eek eek SZOOK! właśnie zamierzam iść spać... blaugh powiadasz..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurcze, tak sie ubralam jakby bylo +40, a to zima jeszcze jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:20 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat ja miałabym opcusia udusić...? nie wkurzył mnie do tego stopnia whee to musze nad sobą popracowac...... a do jakiego wkurzylem ze tak sie spytam.....? Y.y. Y.y. nie wkurzasz mnie Y.y.Y.y. sweatdrop może źle to ujełam.... whee ja chyba ide śpić... dobranoc potworki... dobranoc siostrzyczko... Dobranoc...[ludziu] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:22 pm
paps Kitt^^ 4laugh paps Kiart 3nodding paps opcuś heart
to se możecie po męsku pogadać jak baby poszły... blaugh mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:25 pm
Kiart Dobranoc...[WILCZUSIU] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:25 pm
pap Jas & Kitt Jaswinder to se możecie po męsku pogadać jak baby poszły... blaugh mrgreen ninja *gada po męsku* argghhhragghaharghhhhh..... yarg!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:29 pm
Jaswinder Kiart Dobranoc...[WILCZUSIU] wink Mhmm...?? Ja tylko tak sobie to napisalem ..^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:33 pm
opcy pap Jas & Kitt Jaswinder to se możecie po męsku pogadać jak baby poszły... blaugh mrgreen ninja *gada po męsku* argghhhragghaharghhhhh..... yarg! *buerk* <- to miało być beknięcie...... dobra pocałujcie mnie w moją włochatą dupeczke ale ja tez ide spać....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|