|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:33 pm
prawdziwe widły ma ta pani....... *wskazuje na Jas* eteryczne zniknely......
co do indywiduum to powinnas kumpli moich zobaczec..... jakos tak wyszlo ze sie koleguje ze zwyrodnialcami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:34 pm
opcy prawdziwe widły ma ta pani....... *wskazuje na Jas* eteryczne zniknely...... co do indywiduum to powinnas kumpli moich zobaczec..... jakos tak wyszlo ze sie koleguje ze zwyrodnialcami.... o kurczę... zwyrodnialcy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:35 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty - yes i prosze o szlaban na eski bo mam skrzynke zapchana... sweatdrop oki... a strzałaki moge puszczać?? wink ja nie moge jaki młodziezowy slang..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder strzałki tak, tylko sie nie obraz jak ci moge nie odpuscic, bo ja mam zawszew dzwiek wylaczany i nie slysze a wibracji nie lubie spoxik blaugh U.u. zwyrodnialcy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy prawdziwe widły ma ta pani....... *wskazuje na Jas* eteryczne zniknely...... co do indywiduum to powinnas kumpli moich zobaczec..... jakos tak wyszlo ze sie koleguje ze zwyrodnialcami.... o kurczę... zwyrodnialcy? eek zebys wiedziala..... geek'i zwyrodniale.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:38 pm
opcy Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty - yes i prosze o szlaban na eski bo mam skrzynke zapchana... sweatdrop oki... a strzałaki moge puszczać?? wink ja nie moge jaki młodziezowy slang.......... też możesz mi... strzałkę... puścić... a może głuchacza? sygnał? są jakieś inne określenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:40 pm
Jaswinder też możesz mi... strzałkę... puścić... a może głuchacza? sygnał? są jakieś inne określenia? najpierw musial bym telefon znalezc...... bo ja z tych co zostawiaja telefon w najdziwniejszych miejscach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:41 pm
Jaswinder ... fajne ciuszki ... xd [bez urazy ...] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:42 pm
Kiart Jaswinder ... fajne ciuszki ... xd [bez urazy ...] wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:52 pm
Jaswinder Kiart Jaswinder ... fajne ciuszki ... xd [bez urazy ...] wink blaugh cze Kirat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:56 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kiart Jaswinder ... fajne ciuszki ... xd [bez urazy ...] wink blaugh cze Kirat blaugh chyba sama zostałam,,,, crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|