|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 1:58 pm
Kitty-ShadowCat Gosiak Jaswinder Gosiak Jas bbo mam proble mchcialam Cię wspomoc w qescie ale nie moge Ci wyslac tego co zbieraszn ie iwesz jak mam to wyslac? surprised a masz trading pass? takie coś z banku, bez kto nie można nic wysłać, ani kupić w markecie... więcej fachowych informacji z rysunkami w topiku Omegi... wysylalam juz ludziom rozne rzeczy ==' ale jak Ci proboje wyslac to mi sie nie pokazuja oponki ==' sorki Gosiak i Lethi ale jutro wam zrobie tego gifa... dziś chyba nie mam do tego głowy sweatdrop aha to bede czeka jutro w napieciu biggrin oka to moge isc spac biggrin paaaa :* dobranoc kociaki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:01 pm
Gosiak Kitty-ShadowCat Gosiak Jaswinder Gosiak Jas bbo mam proble mchcialam Cię wspomoc w qescie ale nie moge Ci wyslac tego co zbieraszn ie iwesz jak mam to wyslac? surprised a masz trading pass? takie coś z banku, bez kto nie można nic wysłać, ani kupić w markecie... więcej fachowych informacji z rysunkami w topiku Omegi... wysylalam juz ludziom rozne rzeczy ==' ale jak Ci proboje wyslac to mi sie nie pokazuja oponki ==' sorki Gosiak i Lethi ale jutro wam zrobie tego gifa... dziś chyba nie mam do tego głowy sweatdrop aha to bede czeka jutro w napieciu biggrin oka to moge isc spac biggrin paaaa :* dobranoc kociaki heart papatulcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:03 pm
chyba się zwinę... ZZZZzZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:04 pm
*siada na podłodze.......*
wszycy sie zmywają...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:05 pm
Jaswinder chyba się zwinę... ZZZZzZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzz... O.o. a będziesz jutro?? opcy... ja się nie zmywam smile jeśli cię to pocieszy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:05 pm
opcy *siada na podłodze.......* wszycy sie zmywają...... xp *przytula* jakby ci się tak oczka kleiły jak mi, to byś się tak nie dziwił... *kleją jej się oczka* *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:07 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder chyba się zwinę... ZZZZzZzZzZzZzZzZzZzZzzzzzzz... O.o. a będziesz jutro?? opcy... ja się nie zmywam smile jeśli cię to pocieszy stare jutro... jutro... hmmm... pewnie wpadnę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:07 pm
trzeba bylo spac w nocy.........
mnie jest cholernie trudno pocieszyć......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:08 pm
opcy trzeba bylo spac w nocy......... mnie jest cholernie trudno pocieszyć...... wqrwic tez zresztą......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:09 pm
opcy trzeba bylo spac w nocy......... mnie jest cholernie trudno pocieszyć...... taaak? *siada na podłodze obok opcego, opiera głowę na jego ramieniu* ...spałam w nocy... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|