|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:57 am
Baliaur Kitty-ShadowCat teraz nie ma nikogo kto chciałby mnie przytulić.... crying crying crying ja chyba sobie poojde... nie chcę wam psuć chumoru crying *przytula mocno* Kitty zyjesh??? nie ... nie chcę herbatki ale dziękooje za dobre chęci.... jeśli nikt mnie nie pokocha umre crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:57 am
Miss_Karina Lorak Miss_Karina Lorak Ktos sie jeszcze za mna stesknil misiaki ?? xd ja xd blaugh whee No druga pożądna ale i tak ja chce do swojej Setsu heart A tak przy okzaji co u Ciebie Karin ??wiem ze nalezysz zawsze do Setsu whee i wiedz nie ostrze na ciebie pazurkoow blaugh a u mnie moze byc... zaliczylam dzis poprawke i od czasu do czasu mam doly...ktore mijaja tak szybko jak tylko sie pojawia... ale coz... zycie trwa No to może kiedyś skoczy się na piwko zawsze to jakaś rozrywka. No ja wpadne z Setsu chociaż ona to nie pije ale przecież ktoś musi mnie prowadzić do domu. Prawda kochanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:58 am
Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat teraz nie ma nikogo kto chciałby mnie przytulić.... crying crying crying ja chyba sobie poojde... nie chcę wam psuć chumoru crying *przytula mocno* Kitty zyjesh??? nie ... nie chcę herbatki ale dziękooje za dobre chęci.... jeśli nikt mnie nie pokocha umre crying to wtedy cie smierc pokocha...bez przesady.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:58 am
muszu mykac, robaczki paaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:59 am
Setsuna Dragonclaw muszu mykac, robaczki paaaa Pa kochanie tęsknić będe straszliwie heart pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:59 am
dobranoc Setsuna ^^ papusie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:01 pm
Miss_Karina dobranoc Setsuna ^^ papusie 4laugh papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:01 pm
Ej Karin a na jakie studia sie dostałas ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:03 pm
Lorak Ej Karin a na jakie studia sie dostałas ?? na ASP sie dostałam 3nodding jestem na Wzornictwie Przemyslowym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lorak Ej Karin a na jakie studia sie dostałas ?? na ASP sie dostałam 3nodding jestem na Wzornictwie Przemyslowym 3nodding Akademia Sztuk Pieknych dobrze slyszem?? eek gratuluje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 12:08 pm