|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 7:58 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Ave paszczaki XD *podbiega do Pisarza* *cmok* Elen sila lumenn omentielvo!
ceadmil me elaine seidhe heart Hannoh le heart co słychac u mojej elfki? Spałam do pierwszej dzisiaj XD To tak niezdrowo jest :3nod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 7:58 am
Suney Sei chan To już nie wejdziesz do wody??? *Znowu wspina sie na drzewo i skacze, rozpryskując dookoła wodę* narazie musze sie osuszyc stare bo sie przeziebie....moze potem wink Nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:00 am
Delein, Pisarz chodźcie poływać!*Ochlapuje ich wodą* *Podpływa do iisjaha i znowu go przytapia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:00 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Ave paszczaki XD *podbiega do Pisarza* *cmok* Elen sila lumenn omentielvo!
ceadmil me elaine seidhe heart Hannoh le heart co słychac u mojej elfki? Spałam do pierwszej dzisiaj XD To tak niezdrowo jest :3nod taa, jeszcze sie worków pod oczami nabawisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:01 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Ave paszczaki XD *podbiega do Pisarza* *cmok* Elen sila lumenn omentielvo!
ceadmil me elaine seidhe heart Hannoh le heart co słychac u mojej elfki? Spałam do pierwszej dzisiaj XD To tak niezdrowo jest :3nod taa, jeszcze sie worków pod oczami nabawisz 3nodding I tak już mam. A teraz rozbieraj sie kochanie, idziemy popływac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:02 am
bulbulbulbul!!!! *wyplywam na powierzchnie i odkasluje* Nigdy... tak... nie rob!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:04 am
*zasiada nad jeziorkiem oddalony o jakies 10m od basenu wyciaga gitare i zaczyna grac i'm done-KORN'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Ave paszczaki XD *podbiega do Pisarza* *cmok* Elen sila lumenn omentielvo!
ceadmil me elaine seidhe heart Hannoh le heart co słychac u mojej elfki? Spałam do pierwszej dzisiaj XD To tak niezdrowo jest :3nod taa, jeszcze sie worków pod oczami nabawisz 3nodding I tak już mam. A teraz rozbieraj sie kochanie, idziemy popływac XD hhe wedle zyczenia, wyskoczył z ubrania prawie natychmiast> gotówXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein iisjah *wyplywam na powierzchnie* Sei dlaczego... *pryskam na sei woda* O, a Pana to jeszcze nie znam. Delein jestem miło mi *ukłon*. Specjalizacja- druidyzm, eiksiry, herbologia, ogródek też moge upiększyć. *klaniam sie* Iisjah - wampir, zlodziej extraordinare.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:05 am
iisjah bulbulbulbul!!!! *wyplywam na powierzchnie i odkasluje* Nigdy... tak... nie rob!! A to czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:06 am
*wchodzi* witam wszystkich lodkow malych i duzych pozdrawiam was ze slonecznej Antali ale tu goraco biggrin fajnie ze mamy nowe miejsce podoba mnie sie to podoba i to bardzo blaugh cool napisali o nas w mangazynie ? cholera a ja musze byc akurat na wakacjach sweatdrop mam nadzieje ze mama mi go kupila sad tylko jednego nie rozumiem czemu wpisowe jest platne ???? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan iisjah bulbulbulbul!!!! *wyplywam na powierzchnie i odkasluje* Nigdy... tak... nie rob!! A to czemu? Bo... moge sie zemscic ... *naskakuje na sei i podtapiam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz hhe wedle zyczenia, wyskoczył z ubrania prawie natychmiast> gotówXD *ściąga ciuchy...oczywiście nie do końca XD* *wskakuje do basenu* *ale najpierw wrzuca Pisarza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:07 am
iisjah bulbulbulbul!!!! *wyplywam na powierzchnie i odkasluje* Nigdy... tak... nie rob!! chopie ona tak zawsze nie przejmuj sie xd *zabiera sie do grania owej piosenki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 8:08 am
iisjah Delein iisjah *wyplywam na powierzchnie* Sei dlaczego... *pryskam na sei woda* O, a Pana to jeszcze nie znam. Delein jestem miło mi *ukłon*. Specjalizacja- druidyzm, eiksiry, herbologia, ogródek też moge upiększyć. *klaniam sie* Iisjah - wampir, zlodziej extraordinare. Hehe kolejny wampir ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|