|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:05 am
BAKA GAIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jak ma wolne to co...
spi do poludnia bo musi odespac...
a pozniej to troche ze mna posiedzi to cos przy kompie porobi...
a pozniej Natalka musi spelnic obowiazek malzenski choc wcale nie jestesmy malzenstwem...
po co ja to w ogule pishe...
spadam stad...
nie bede wam marudzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:08 am
Kitty-ShadowCat Baliaur arghhh ma ktos sprzedac po rozsadnej cenie prawa czesc V pina?? ja mam... a na ile wyceniasz?? dam ci 560 g ok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:12 am
juliangel BAKA GAIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak ma wolne to co... spi do poludnia bo musi odespac... a pozniej to troche ze mna posiedzi to cos przy kompie porobi... a pozniej Natalka musi spelnic obowiazek malzenski choc wcale nie jestesmy malzenstwem... po co ja to w ogule pishe... spadam stad... nie bede wam marudzic... oj nie marudzisz tak strasznei sprobowalas sie mu sprzeciwic? poklocic normalnie, zebyscie sobie wszystko wyjasnili? wyznaje zasade ze rozmowa (szczera) moze duzo dac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:15 am
Ech...
wiele razy...
nawet wczoraj...
to sie obrazil...
bo powiedzialam mu że meczy mnie juz jego wieczne niezadowolenie...
on mi na to: Ze szuka kobiety a nie dziewczynki...
to mu pierwszy raz powiedzialam ze źle trafil...
to on na to; Ze jestem jego kolejna z gory przegrana wojna...
i poszlismy spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:16 am
juliangel Ech... wiele razy... nawet wczoraj... to sie obrazil... bo powiedzialam mu że meczy mnie juz jego wieczne niezadowolenie... on mi na to: Ze szuka kobiety a nie dziewczynki... to mu pierwszy raz powiedzialam ze źle trafil... to on na to; Ze jestem jego kolejna z gory przegrana wojna... i poszlismy spac... chmmm... mozemy o tym pogadac na gg? bo ma mjeszcze kilka pomyslow confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:17 am
juliangel Ech... wiele razy... nawet wczoraj... to sie obrazil... bo powiedzialam mu że meczy mnie juz jego wieczne niezadowolenie... on mi na to: Ze szuka kobiety a nie dziewczynki... to mu pierwszy raz powiedzialam ze źle trafil... to on na to; Ze jestem jego kolejna z gory przegrana wojna... i poszlismy spac... to on jest pied^%%%^$ 5 letniem chlopczykiem!! i niech zamknie ryj!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:18 am
Setsuna Dragonclaw juliangel Ech... wiele razy... nawet wczoraj... to sie obrazil... bo powiedzialam mu że meczy mnie juz jego wieczne niezadowolenie... on mi na to: Ze szuka kobiety a nie dziewczynki... to mu pierwszy raz powiedzialam ze źle trafil... to on na to; Ze jestem jego kolejna z gory przegrana wojna... i poszlismy spac... chmmm... mozemy o tym pogadac na gg? bo ma mjeszcze kilka pomyslow confused zapraszam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:20 am
poza tym popieram zdanie baliaur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:22 am
Setsuna Dragonclaw poza tym popieram zdanie baliaur aj go znam w realuu i jest CIECIEMtylkotyle Julia nie mozesz sobie innego znalezc? tak wiem.. "ty go kochasz" sweatdrop stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:23 am
Setsuna Dragonclaw poza tym popieram zdanie baliaur gdybi mi tak powiedział mój chłopak kopnęłabym go (za przeproszeniem) w dupe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:23 am
Setsuna Dragonclaw poza tym popieram zdanie baliaur Moze to dziwne ale ja też.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|