|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:21 am
juliangel Baliaur masz pozdro od Witka... [zasmarkana i zapłakana układa sie w swojej piaskownicy do snu...] Proszę nie budzcie mnie przed śmiercia lub koncem świata... [zasypia...] witek eek daj mi jego gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:23 am
blaugh ide ejsc paa misie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:23 am
^^ *przeciera bolace oczy* chyba uczenie sie o tak 'poznej' godzinie nie ma sensu XD
co sie dzieje z Juliangel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:24 am
Ibris ^^ *przeciera bolace oczy* chyba uczenie sie o tak 'poznej' godzinie nie ma sensu XD co sie dzieje z Juliangel? ta "pozna pora" to idealna dla mnie na nauke XD ale nie chce mi sie nic teraz wiec sie obijam XDDDDD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ^^ *przeciera bolace oczy* chyba uczenie sie o tak 'poznej' godzinie nie ma sensu XD co sie dzieje z Juliangel? płakuńcia, ale ni wim dlaczego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak blaugh ide ejsc paa misie :* Papa smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:25 am
Lorak Sime kochanie heart Hej Karin hej Kitty O.o" po raaz pierwszy widze ze Lor nie reaguje na szczescie na moje czorchu o.O"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:25 am
Ibris ^^ *przeciera bolace oczy* chyba uczenie sie o tak 'poznej' godzinie nie ma sensu XD co sie dzieje z Juliangel? norma tylko odwala jej zdeka mam slicznego avika co nie?? whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:26 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Sime kochanie heart Hej Karin hej Kitty Lorak... udusisz mnie!! hello wam :3 dzieki Kari whee Dobra ja już znikam kochanie naprawde muszę już lecieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[odwraca sie na plecki...]
Nawet mojej gwiazdki dzis nie widac, takie chmorki przyszly nad moje niebo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...ohayo ...ja na chwilke tylko ...Christoff - czy mi się wydaje, czy to jest Testament z Guilty Gear X?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:27 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Sime kochanie heart Hej Karin hej Kitty Lorak... udusisz mnie!! hello wam :3 dzieki Kari whee Dobra ja już znikam kochanie naprawde muszę już lecieć. papusie O.o do zobaczonka!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:28 am
Ja- Yosei ...ohayo ...ja na chwilke tylko ...Christoff - czy mi się wydaje, czy to jest Testament z Guilty Gear X? nie wydaje ci sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:29 am
ja to zaraz zadzgam vv' *wyciaga szydelko* papatki dla idacych.
czy tylko u mnei wszystko tak wolno na gai chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:29 am
Christoff_Gangrell Ja- Yosei ...ohayo ...ja na chwilke tylko ...Christoff - czy mi się wydaje, czy to jest Testament z Guilty Gear X? nie wydaje ci sie 3nodding ...aha ...czyli z moją pamięcią i zdolnością kojarzenia faktów jeszcze nie jest tak źle jak myślałem... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|