|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:46 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_, xd *proobooje sie nie smiać* gonk ale coz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:48 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_, xd *proobooje sie nie smiać* gonk lol uh... biggrin .. smile ... przeprasham.. *przytuuuuuul* lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ech...
[rzuca sie na piaskownice i zaczyna chlipac...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:51 am
juliangel ech... [rzuca sie na piaskownice i zaczyna chlipac...] O.o *podbiega do niej* cio sie stalo.. nie plakoosiaj sad crying *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:52 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_, xd *proobooje sie nie smiać* gonk lol uh... biggrin .. smile ... przeprasham.. *przytuuuuuul* lol xd Eh no josh dobra...*odwzajemnia* A ty Julcia czemu znowu puaczesh???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel ech... [rzuca sie na piaskownice i zaczyna chlipac...] O.o na pewno ci sie uda jeszcze!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:01 am
musze zmykać.. papatki crying ale moze wroocu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:05 am
siema biggrin ja tez nieumiem facetow rysowac ale co tu sie dziwic lepiej zna sie babskie cialka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:06 am
Lethiel musze zmykać.. papatki crying ale moze wroocu 3nodding papatulcie Lethi smile witaj Bali i Gosiaczku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:07 am
Gosiak siema biggrin ja tez nieumiem facetow rysowac ale co tu sie dziwic lepiej zna sie babskie cialka biggrin no ba! ale ja nie wiem o co chodzi.. wyjasni mi ktos/? jakby co to poproscie Akiko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|