|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:15 am
Lethiel Christoff_Gangrell *wykonuje kilka pieczęci* Lethile owiewa delikatny ciepły wiaterek po chwili jest sucha* O.o .. 4laugh jak przyjemnie 4laugh whee dziekooje 4laugh *przytuuuuuuuul* *biegnie do pokoiq sie przebrać* Nie ma za co... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:16 am
Kitty-ShadowCat Kiart AAAAA... scream ...Nie moge kupic Ronin Yukaty...klikam na nia w sklepie... a tam blad strony... gonk ... Na innych przedmiotach to samo ... scream scream :pech... crying : neutral a cio tio jest roin yukaty?? whee kimono... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:22 am
[wyrwała jedna kartke z malowanki...]
s**t... nie poszło mi... sweatdrop
[bierze sie za nastepna]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:25 am
juliangel [wyrwała jedna kartke z malowanki...] s**t... nie poszło mi... sweatdrop [bierze sie za nastepna] a co rysujesz? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:25 am
Kiart Kitty-ShadowCat Kiart AAAAA... scream ...Nie moge kupic Ronin Yukaty...klikam na nia w sklepie... a tam blad strony... gonk ... Na innych przedmiotach to samo ... scream scream :pech... crying : neutral a cio tio jest roin yukaty?? whee kimono... wink O.o. fajne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:28 am
Głodny jestem.... To co pizza tak jak wczoraj??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:33 am
Christoff_Gangrell Głodny jestem.... To co pizza tak jak wczoraj??? whee przez ciebie robie sie glodna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:35 am
Lethiel Christoff_Gangrell Głodny jestem.... To co pizza tak jak wczoraj??? whee przez ciebie robie sie glodna xd Ja jestem po obiedzie ale moge cos jeszcze przekasic ..^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:38 am
Karina, maluje ludzi z gildii...
ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:40 am
juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:42 am
Christoff_Gangrell juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_, xd *proobooje sie nie smiać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:45 am
Ja musze leciec ...
Narka ALL...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:45 am
Lethiel Christoff_Gangrell juliangel Karina, maluje ludzi z gildii... ostatnio mi chriss nie wyszedl... byl jakis taki zbyt kobiecy... -_-! sweatdrop _-_, xd *proobooje sie nie smiać* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|