|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:03 am
juliangel Witajcie !! [siada w swojej piaskownicy i wyciaga kolorowanke] o qrcze, zapomniałam kredek... ma ktos ?? Czesc Julcia, ja nie mam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:04 am
Kiart [sprzedalem 5 kompletow v-pin'wo[5 left & 5 right], 4 balony i 6 czapek ... i jeszcze cos tam zostalo .. biggrin biggrin ] blaugh heh... a ile goldow brakuje ci do Yukatty? whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:05 am
Miss_Karina juliangel Witajcie !! [siada w swojej piaskownicy i wyciaga kolorowanke] o qrcze, zapomniałam kredek... ma ktos ?? Czesc Julcia, ja nie mam whee cześć skarby blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wylazi z baseniku* *wraca z poodelkiem kredek* *podaje Juli* proshu whee 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Witajcie !! [siada w swojej piaskownicy i wyciaga kolorowanke] o qrcze, zapomniałam kredek... ma ktos ?? :wyplywa z basenu, ubira sie w cos suchego: WItaj ...^^ :grzebie w kieszeni ...: Moze byc Olowek... question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:08 am
Lethiel *wylazi z baseniku* *wraca z poodelkiem kredek* *podaje Juli* proshu whee 3nodding 4laugh Dziekuje Leti [przytula] a teraz przepraszam na chwilke... [rysuje cos zawziecie nikomu nie pokazujac...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:09 am
ale jestem wykończona - cały dzień na basenie spędziłąm sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:09 am
*wykonuje kilka pieczęci* Lethile owiewa delikatny ciepły wiaterek po chwili jest sucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:12 am
AAAAA... scream
...Nie moge kupic Ronin Yukaty...klikam na nia w sklepie... a tam blad strony... gonk ... Na innych przedmiotach to samo ... scream scream
:pech... crying :
neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:13 am
[przerywa rysowanie]
a własnie ! zaczelam sobi sciagac film "Lalki" Takeshiego Kitano biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:14 am
Kiart AAAAA... scream ...Nie moge kupic Ronin Yukaty...klikam na nia w sklepie... a tam blad strony... gonk ... Na innych przedmiotach to samo ... scream scream :pech... crying : neutral a cio tio jest roin yukaty?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:14 am
Christoff_Gangrell *wykonuje kilka pieczęci* Lethile owiewa delikatny ciepły wiaterek po chwili jest sucha* O.o .. 4laugh jak przyjemnie 4laugh whee dziekooje 4laugh *przytuuuuuuuul* *biegnie do pokoiq sie przebrać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|