|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:37 am
Lethiel Miss_Karina O.o ughh.... cale szczescie ze zdazylam przebrac sie w kostiumik twisted Letis.... KARAA!!!! hie hie *wynoosha sie* xd whee ... *lapie Kari za lapke* chodz namoowimy Yoseika zeby sie z nami pobawil twisted *wylazi z wody* ...nie nie - naprawde ...mi to nie sprawia przyjemności - jesli Wam sprawia - to bawcie się ...ale wara ode mnie ...wolę sobie popić herbatkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:37 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ... ...ja nigdzie nie idę - nawet mnie nie namawiajcie ...taka jeszcze jedna moja cecha - jestem raczej uparty i niespecjalnie zmieniam zdanie ...nawet nie próbujcie żadnych sztuczek stare *robi oczki a'la kot ze shreka* Plooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosiem Yosei nie badz sztywniak..bo ciem ochlapiem woda twisted ...nie jestem sztywniak eek ...tylko nie lubię sie taplać w basenach ...a tak nawiasem - jestem w budynku - możesz mieć małe problemy z ochlapaniem mnie ... ech.. nic z tego nie bedzie xd *skacze na chrissa i wtrąca go do baseniq* blaugh xd whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:39 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina O.o ughh.... cale szczescie ze zdazylam przebrac sie w kostiumik twisted Letis.... KARAA!!!! hie hie *wynoosha sie* xd whee ... *lapie Kari za lapke* chodz namoowimy Yoseika zeby sie z nami pobawil twisted *wylazi z wody* okejka ^^ hmmm... znariera nie dzialaja na mnie zadne tam bariery/kekkai/blokady i te de i te pe wiec Rufus... slicznie prosze =^w^=...przykro mi - ale nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:39 am
Ja- Yosei Lethiel Miss_Karina O.o ughh.... cale szczescie ze zdazylam przebrac sie w kostiumik twisted Letis.... KARAA!!!! hie hie *wynoosha sie* xd whee ... *lapie Kari za lapke* chodz namoowimy Yoseika zeby sie z nami pobawil twisted *wylazi z wody* ...nie nie - naprawde ...mi to nie sprawia przyjemności - jesli Wam sprawia - to bawcie się ...ale wara ode mnie ...wolę sobie popić herbatkę hm... okay ja nie bede ciebie zmuszac whee ...ah jak dobrze jest poplywac xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:40 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ... ...ja nigdzie nie idę - nawet mnie nie namawiajcie ...taka jeszcze jedna moja cecha - jestem raczej uparty i niespecjalnie zmieniam zdanie ...nawet nie próbujcie żadnych sztuczek stare *robi oczki a'la kot ze shreka* Ploooooooooooooooooooooooooooooooooooooosiem Yosei nie badz sztywniak..bo ciem ochlapiem woda twisted ...nie jestem sztywniak eek ...tylko nie lubię sie taplać w basenach ...a tak nawiasem - jestem w budynku - możesz mieć małe problemy z ochlapaniem mnie ... ehem..*wychodzi z basenu zostawiajac za soba okry slad podchodzi do bariery Yoseia przyglada sie jej...wyciaga ukryte wiadro z woda.. bieze je w lapke wlazi na zyrandol i wylewa je na Yoseia * heh twisted chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:41 am
Baliaur ehem..*wychodzi z basenu zostawiajac za soba okry slad podchodzi do bariery Yoseia przyglada sie jej...wyciaga ukryte wiadro z woda.. bieze je w lapke wlazi na zyrandol i wylewa je na Yoseia * heh twisted chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd O.o...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:41 am
Baliaur chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd ...i tu się mylisz ... ...esz ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:42 am
Lethiel Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ... ...ja nigdzie nie idę - nawet mnie nie namawiajcie ...taka jeszcze jedna moja cecha - jestem raczej uparty i niespecjalnie zmieniam zdanie ...nawet nie próbujcie żadnych sztuczek stare *robi oczki a'la kot ze shreka* Plooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosiem Yosei nie badz sztywniak..bo ciem ochlapiem woda twisted ...nie jestem sztywniak eek ...tylko nie lubię sie taplać w basenach ...a tak nawiasem - jestem w budynku - możesz mieć małe problemy z ochlapaniem mnie ... ech.. nic z tego nie bedzie xd *skacze na chrissa i wtrąca go do baseniq* blaugh xd whee 4laugh Aaaaaaaa Heh no dobra... sam jestem sobie winny.... *chlapie na lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:43 am
Ja- Yosei Baliaur chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd ...i tu się mylisz ... ...esz ... sweatdrop crying wal sie... siedz tam sobie sam..fech... *wskakuje do basenu i zchodzi na dno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:45 am
Christoff_Gangrell Aaaaaaaa Heh no dobra... sam jestem sobie winny.... *chlapie na lethiel* 4laugh *podtapia* twisted whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:45 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd ...i tu się mylisz ... ...esz ... sweatdrop crying wal sie... siedz tam sobie sam..fech... *wskakuje do basenu i zchodzi na dno* *nurkuje do niej- podwodny przytul i całus* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:46 am
...nareszcie spokój ... ...co tu piszą...hm...panny bez felerów pójdą służyć do saperów ...a która krzyknie "ja potrafię!" będzie służyć w telegrafie ...ehe-ehe ...jakiś nabór jest na kobitki ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:47 am
Christoff_Gangrell Baliaur Ja- Yosei Baliaur chyba nie miales bariery "odsufitowej: xd ...i tu się mylisz ... ...esz ... sweatdrop crying wal sie... siedz tam sobie sam..fech... *wskakuje do basenu i zchodzi na dno* *nurkuje do niej- podwodny przytul i całus* whee blaugh *podtapia i wyplywa na wieszch zostawiajac na dnie polowe ciuchow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|