|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:14 am
Baliaur Ja- Yosei Christoff_Gangrell *pojawia sie sr�d kartek zapisanych sanskrytem* CZe all!!!!!!!!! ...witam ... ninja heyka... *wyciaga granat z kieszenie wyjm,uje zebami zawleczke wrzuca do basenu i uciega do gildi* KRYC SIE!!!!!!!!!!!!O.o NYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! gonk *chlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaps!!!* -___- kurde balans... Bali!!!! kad pomysl wysadzenia basenu??!!! scream stressed sweatdrop kur... [ocenzurowano]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wszystkim szkraby koffane 4laugh whee ZALICZYŁAM POPRAWKE!!! Jeaaaa!!!! xd xd whee *patrzy przez okno jak wszyscy zostaja obsypani glonami* heyka a nie mowilam.. 3ba bylo sie kryc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell *pojawia sie srartek zapisanych sanskrytem* CZe all!!!!!!!!! witaj *przytuuuul* whee pzrytula bierze pod pache i ucieka go gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:15 am
Lethiel Miss_Karina czesc wszystkim szkraby koffane 4laugh whee ZALICZYŁAM POPRAWKE!!! Jeaaaa!!!! xd xd whee 4laugh whee 4laugh !!!!!!!!!! yay !! mowiilam ze ci sie uda !!!! 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* brawo 4laugh whee 4laugh whee dziekuej!!! 4laugh Chris tesh dziekuje 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:16 am
*usmiecha sie slodko* zeby to wymiesc ktos musi chyba najpierw pozbyć sie tej wstretnej broodnej wody prawda ?? *wrzuca go do basenu* tam na dnie jest korek :3 ... *popycha go końcem szczotki zachecająco* stare xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:17 am
... ...nie mogłas tego zrobić delikatniej? ... stare ...ledwo zdążyłem się osłonic tą mini-magiczną-barierką ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:17 am
Lethiel *usmiecha sie slodko* zeby to wymiesc ktos musi chyba najpierw pozbyć sie tej wstretnej broodnej wody prawda ?? *wrzuca go do basenu* tam na dnie jest korek :3 ... *popycha go końcem szczotki zachecająco* stare xp xd buuu.. wody jush nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:19 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pojawia sie srartek zapisanych sanskrytem* CZe all!!!!!!!!! witaj *przytuuuul* whee pzrytula bierze pod pache i ucieka go gildii* maj Hiroł !!! xd whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:19 am
Bali... umyc basen? xp lepiej byloby gdyby zawolac jakiegos specjaliste... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:21 am
Lethiel Lethiel *usmiecha sie slodko* zeby to wymiesc ktos musi chyba najpierw pozbyć sie tej wstretnej broodnej wody prawda ?? *wrzuca go do basenu* tam na dnie jest korek :3 ... *popycha go końcem szczotki zachecająco* stare xp xd buuu.. wody jush nie ma xd Hmmmm *wyciąga z kieszeni mały podłożny pasek papieru ze znakiem wody wrzuca go do basenu odstawia kilka pieczęci.... pufff chluup basen wypełnai sie wodą* Prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:22 am
Lethiel Lethiel *usmiecha sie slodko* zeby to wymiesc ktos musi chyba najpierw pozbyć sie tej wstretnej broodnej wody prawda ?? *wrzuca go do basenu* tam na dnie jest korek :3 ... *popycha go końcem szczotki zachecająco* stare xp xd buuu.. wody jush nie ma xd ...a tak nawiasem ...nie możesz pisać, co ja robię ... stare ...możesz napisać " " ...ale to czy wpadnę to moja sprawa ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:24 am
Ja- Yosei ...a tak nawiasem ...nie możesz pisać, co ja robię ... stare ...możesz napisać " " ...ale to czy wpadnę to moja sprawa ... stare heh Rufi xd xd nie ma sie czego czepiac whee po prostu to zabawa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:24 am
Ja- Yosei ...a tak nawiasem ...nie możesz pisać, co ja robię ... stare ...możesz napisać " " ...ale to czy wpadnę to moja sprawa ... stare dobsh.. jush nie bede.. nie gniewu siem blaugh *przytuuuuuuuuul ogromniasty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:25 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...a tak nawiasem ...nie możesz pisać, co ja robię ... stare ...możesz napisać " " ...ale to czy wpadnę to moja sprawa ... stare heh Rufi xd xd nie ma sie czego czepiac whee po prostu to zabawa whee ...Rufi ... stare ...Rufi ... stare ...no dobra - jak tam chcesz ...ale to nie jest zabawa - jak ktoś kogoś wrzuca do...do...do szamba! scream ... ...ehe-ehe ...(nie bierzcie tego na poważnie oczywiście) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|