|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:10 pm
no to czemu sie nie odzywasz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:14 pm
i znow sie nikt nie odzywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:16 pm
WTF..>??<
Wywalilo mnie z Gai i nie mogel sie zalogowac az do teraz .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja spadam moze tymczasowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:25 pm
opcy mam pytanko.... jeśli już coś narysowałam i zapisałam a żle zapisałam bo nie jako gif tylko obrazek i chcę to zmienić to co mam zrobić?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:26 pm
Kitty-ShadowCat opcy mam pytanko.... jeśli już coś narysowałam i zapisałam a żle zapisałam bo nie jako gif tylko obrazek i chcę to zmienić to co mam zrobić?? sweatdrop to jest po herbacie...... tyle ze moim zdaniem ciezko zapisac animacje w innym formacie niz gif albo avi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:33 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy mam pytanko.... jeśli już coś narysowałam i zapisałam a żle zapisałam bo nie jako gif tylko obrazek i chcę to zmienić to co mam zrobić?? sweatdrop to jest po herbacie...... tyle ze moim zdaniem ciezko zapisac animacje w innym formacie niz gif albo avi... crying łe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:34 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy mam pytanko.... jeśli już coś narysowałam i zapisałam a żle zapisałam bo nie jako gif tylko obrazek i chcę to zmienić to co mam zrobić?? sweatdrop to jest po herbacie...... tyle ze moim zdaniem ciezko zapisac animacje w innym formacie niz gif albo avi... crying łe... tja....... a ile klatek tam miałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:51 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy mam pytanko.... jeśli już coś narysowałam i zapisałam a żle zapisałam bo nie jako gif tylko obrazek i chcę to zmienić to co mam zrobić?? sweatdrop to jest po herbacie...... tyle ze moim zdaniem ciezko zapisac animacje w innym formacie niz gif albo avi... crying łe... tja....... a ile klatek tam miałaś? niwim, ale już nowe robie... i inaczej zapisze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 3:19 pm
zief.
spotkaliscie sie z manga albo anime 'beck'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 3:22 pm
[ Kaku ] zief. spotkaliscie sie z manga albo anime 'beck'? ja osobiscie nie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|