|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:42 pm
Ja- Yosei ...i tak jak mówiłem - Panowie i Panie ...ja muszę lecieć ...ale s**t - co nie? blaugh ...Trzymajcie się wszyscy ciepło ...miłej nocki ...sayonara ... ... ninja smile ..PAPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:43 pm
Omega Sun Ja juz znikam. Dobranoc wszystkim 4laugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ja juz znikam. Dobranoc wszystkim 4laugh pa pa Omi Kiart to sobie podlacz modem i nagraj mikrofonem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...i tak jak mówiłem - Panowie i Panie ...ja muszę lecieć ...ale s**t - co nie? blaugh ...Trzymajcie się wszyscy ciepło ...miłej nocki ...sayonara ... ... ninja rzeczywiscie przybyles na krutko nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ja juz znikam. Dobranoc wszystkim 4laugh Dobranoc ... Milych snow ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:44 pm
Ja- Yosei ...i tak jak mówiłem - Panowie i Panie ...ja muszę lecieć ...ale s**t - co nie? blaugh ...Trzymajcie się wszyscy ciepło ...miłej nocki ...sayonara ... ... ninja narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:46 pm
ee.. tio ja tesh myku wink blaugh dobranoc wam whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:49 pm
Lethiel ee.. tio ja tesh myku wink blaugh dobranoc wam whee wink papsy ja sobie posiedze ale warto poogladac na tvp2 leci teraz kino niezalezne podobno niezle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:50 pm
Jaswinder sweatdrop wiem, że to nikogo nie obchodzi, ale idę spać... taak tylko m#281;, jakby się ktoś pytał... blaugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder sweatdrop wiem, że to nikogo nie obchodzi, ale idę spać... taak tylko m#281;, jakby się ktoś pytał... blaugh Dobranoc Lethiel... Dobranoc Jaswinder... milych snow ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder sweatdrop wiem, że to nikogo nie obchodzi, ale idę spać... taak tylko m�wię, jakby się ktoś pytał... blaugh dobrz.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:52 pm
opcy Jaswinder sweatdrop wiem, że to nikogo nie obchodzi, ale idę spać... taak tylko m�wię, jakby się ktoś pytał... blaugh dobrz......... opcy... wejdź na chwilę na gg, bo mam takie pytanko branżowe na osobności... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:58 pm
co sie stalo bo mialem zwieche kompa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:02 pm
Jaswinder opcy... wejdź na chwilę na gg, bo mam takie pytanko branżowe na osobności... 3nodding sa PMy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|