|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:30 pm
Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja *przytuuuuuuuuuuul* witaj Yoseiq 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:30 pm
Vykk Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja heja siemka biggrin i jak fotka ? tylko nie mow ze jest tam ładny pies... bo wszyscy tak mówią... gonk crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:31 pm
Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja Heh.. WITAJ... :Jak zawsze , ty tylko na chwilke .. blaugh :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Sorki opcy... troszke przysnełam... nie ma za co......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:32 pm
juliangel Vykk Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja heja siemka biggrin i jak fotka ? tylko nie mow ze jest tam ładny pies... bo wszyscy tak mówią... gonk crying sweatdrop ...jaka fotka? ...to do mnie w ogóle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:32 pm
juliangel Vykk Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja heja siemka biggrin i jak fotka ? tylko nie mow ze jest tam ładny pies... bo wszyscy tak mówią... gonk crying sweatdrop ale ja juz sie wypowiedzialem jako pierwszy razz i tez to powiedzialem i ze cala fotka jest fajna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:34 pm
Kiart Ja- Yosei ...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja Heh.. WITAJ... :Jak zawsze , ty tylko na chwilke .. blaugh : ...ano tak to już bywa w życiu ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:38 pm
eee...
Potrzebuje dzwiek laczenia sie modemu ...
...nigdzie nie moge znalesc ...
..ma ktos moze jakies zrodla skad moge to zasiegnac ... smile
question
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:39 pm
Kiart eee... Potrzebuje dzwiek laczenia sie modemu ... ...nigdzie nie moge znalesc ... ..ma ktos moze jakies zrodla skad moge to zasiegnac ... smile question wink nagraj sobie reklame chello i wytnij fragment razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:40 pm
...i tak jak mówiłem - Panowie i Panie ...ja muszę lecieć ...ale s**t - co nie? blaugh ...Trzymajcie się wszyscy ciepło ...miłej nocki ...sayonara ... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:40 pm
Vykk Kiart eee... Potrzebuje dzwiek laczenia sie modemu ... ...nigdzie nie moge znalesc ... ..ma ktos moze jakies zrodla skad moge to zasiegnac ... smile question wink nagraj sobie reklame chello i wytnij fragment razz Tez myslalem nadtym ... ale tam jest troszke krotko i gadaja ...: /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:41 pm
Ja juz znikam. Dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:41 pm
Ja- Yosei ...i tak jak mówiłem - Panowie i Panie ...ja muszę lecieć ...ale s**t - co nie? blaugh ...Trzymajcie się wszyscy ciepło ...miłej nocki ...sayonara ... ... ninja papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|