|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:15 pm
Hadogenes zara wracam mama przy kompie stare ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:18 pm
Kiart Hadogenes zara wracam mama przy kompie stare ...^^ a ja teraz na paintshopie zasówam bo chcę gifa zrobić whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:18 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *mrug mrug* *patrzy na spadające pioorka* 4laugh whee 4laugh *rozwala sie wśrood poduch* blaugh teraz tylko fotke pstryknac :cDzadnych fotek scream xd *rzooca w niego poducha* *rozsypooje sie jeszcze wiecej pierza* xd whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:20 pm
Mhmm...??
Nie wspominajac e mi Edit Profile nie dziala, to czasami stronki na gai otwieraja mi sie z bledami, albo wougle mi sie nie otwieraja ... albo otwieraja sie w polowie ...badz z inna czcionka ... musze czesto odswierzac by bylo dobrze ... sweatdrop
Kiedys tego nie bylo ... bylo wszystko oK...A teraz .... crying
..Szkoda slow ... confused
sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:21 pm
hejka...co sie u was dzieje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:23 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *mrug mrug* *patrzy na spadające pioorka* 4laugh whee 4laugh *rozwala sie wśrood poduch* blaugh teraz tylko fotke pstryknac :cDzadnych fotek scream xd *rzooca w niego poducha* *rozsypooje sie jeszcze wiecej pierza* xd whee 4laugh XD ha! mam! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:24 pm
Vykk hejka...co sie u was dzieje?? witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuul* whee Kiart.. bylo XD .. gaia tak czasami ma.. niedloogo przejdzie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:24 pm
Vykk hejka...co sie u was dzieje?? Gaia sie chwieje ... [U mnie a u niektorych nie ...] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:25 pm
opcy, czyzbys zamienil jedyne w swoim rodzaju eteryczne widly na butelke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:25 pm
Jaswinder opcy, czyzbys zamienil jedyne w swoim rodzaju eteryczne widly na butelke? takie czasy.......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:26 pm
Sorki opcy... troszke przysnełam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:27 pm
...ohayo ...ja tylko na chwilke ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:29 pm
juliangel Kiart Vykk hejka...co sie u was dzieje?? Gaia sie chwieje ... [U mnie a u niektorych nie ...] xd Mam cole, mam 1/4 lod zapchaną Colą xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|