|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:04 pm
ładna sygnaturka... masz talent sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:06 pm
Ibris hey Hado, LH XD jesu, ale mi sie gaia wiesza.. agh.. co za lagi ><' No to przynajmniej nie jestem odosobniona ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:08 pm
novelin Ibris hey Hado, LH XD jesu, ale mi sie gaia wiesza.. agh.. co za lagi ><' No to przynajmniej nie jestem odosobniona ^^ ha ha ha XD maj gad, oczy mi sie juz kleja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:08 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *szykooje sie do skoku* O.o *widzi kubek w lapce LH* *powstrzymooje sie od skoku* witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuul* Lethiniusienieczka XD nie krempuj sie> xd btw. wygladasz jakbys byla w samym pasku bo rozowiutkie majtaski sa prawie nie widoczne redface XD O.o ... tio chyba mykne zmienić majtaski blaugh whee ale najpierw *skok na LH* whee xd moglem nie mowic XD ha! eraz odwdziecze ci sie za te poduchy xd :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:09 pm
Lavagetas_heqetai moglem nie mowic XD ha! eraz odwdziecze ci sie za te poduchy xd :]O.o *prooboje sie wyrwać* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:10 pm
Kitty-ShadowCat ładna sygnaturka... masz talent sweatdrop to niestety nie moje dzieło- ale dziekuje :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:12 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai moglem nie mowic XD ha! eraz odwdziecze ci sie za te poduchy xd :]O.o *prooboje sie wyrwać* xd muaha! xd slicznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:13 pm
zara wracam mama przy kompie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:13 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai moglem nie mowic XD ha! eraz odwdziecze ci sie za te poduchy xd :]O.o *prooboje sie wyrwać* xd muaha! xd slicznie XD*mrug mrug* *patrzy na spadające pioorka* 4laugh whee 4laugh *rozwala sie wśrood poduch* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:14 pm
One Question...
Czy macie "male" problemy z Gaia ...
question
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:15 pm
Kiart One Question... Czy macie "male" problemy z Gaia ... question xp nie ....... żadnych.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai moglem nie mowic XD ha! eraz odwdziecze ci sie za te poduchy xd :]O.o *prooboje sie wyrwać* xd muaha! xd slicznie XD*mrug mrug* *patrzy na spadające pioorka* 4laugh whee 4laugh *rozwala sie wśrood poduch* blaugh teraz tylko fotke pstryknac :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart One Question... Czy macie "male" problemy z Gaia ... question xp mi dziala dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|