|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:32 pm
Baliaur papthus muszem isc do zobaczyska 4laugh Julus do Soboty... wez nam cos jeszcze oprucz tej wystawy wykombinoj... i zapytaj sie czy ktos jeszcze kce isc pls Baliaur ja na sobote raczej kasy nie bede miec... Sorki !! oki n/p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:32 pm
Jaswinder Jaswinder NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! rano mi sie znowu przypomnialo i caly dzien zrypany... AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying ojej nie płakuńciaj bo ja tuż zacznę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:36 pm
Baliaur papthus muszem isc do zobaczyska 4laugh Julus do Soboty... wez nam cos jeszcze oprucz tej wystawy wykombinoj... i zapytaj sie czy ktos jeszcze kce isc pls papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:37 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder Jaswinder NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! rano mi sie znowu przypomnialo i caly dzien zrypany... AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying ojej nie płakuńciaj bo ja tuż zacznę sad witam fshystkich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:37 pm
s9iemka ludzie ja tylko na na chwile, ale mam pytanie (a raczej problem) na głównej stronie gaji mi sie pojawia ten dymek z emotką znaczący, że coś dostałam, ale klikam wszędzie: edit profile, cuztomize me, wszedziwe! nie ma nic nowego! no wiec... co jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:38 pm
*przytuuuul* fajnie wyglądash wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:39 pm
~~lena-undesaid~~ s9iemka ludzie ja tylko na na chwile, ale mam pytanie (a raczej problem) na głównej stronie gaji mi sie pojawia ten dymek z emotką znaczący, że coś dostałam, ale klikam wszędzie: edit profile, cuztomize me, wszedziwe! nie ma nic nowego! no wiec... co jest?? moze pink link ?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:45 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel *przytuuuul* fajnie wyglądash wink 3nodding whee O.o. thinx smile ty reż smile dzieki blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:47 pm
chce ktos kupic thank you letter for jan 2005? vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:49 pm
Ibris chce ktos kupic thank you letter for jan 2005? vv' O.o. ja bardzo chętnie ale kaski nie mam... zależy ile będzie kosztował sweatdrop bo się nie oriętooje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:50 pm
juliangel opcy, wszystko zaleze tylko od Ciebie... dobra zapisze to sobie..... sorry za lag bo reseta mialem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:51 pm
Kitty-ShadowCat Ibris chce ktos kupic thank you letter for jan 2005? vv' O.o. ja bardzo chętnie ale kaski nie mam... zależy ile będzie kosztował sweatdrop bo się nie oriętooje eem no... 4k, tak mysle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|