|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:05 pm
*dojada pizze- wyrzuca pudełko* mmm pycha... Dobra ja też mykam.. 3maicie sie wszyscy
PApa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:06 pm
A właśnie, przypomniałam sobie coś whee Czy ktoś z was wybiera się na Magnificon 3 do Krakowa 5 i 6 marca? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:06 pm
juliangel Baliaur juliangel Baliaur juliangel [szturcha Baliaur... ] M�wiłam ci że ci kuwete przyniosłam... idz tam sie rzucic... [rzut na piaskownice...] *rzuca sie do piaskownicy przewracajac Juliangel* kuwete?? co ja jestem?? eek xp Słodziutki kotecek ?? whee Meeev ja ci kolczyka ukradne domokun domokun domokun domokun spadaj... ja bylam pierwsza... Ja bede miala taki kolczyk... ty se swoj tatuaz rob... razz ja najpierw robie kolczyka.. na 18....a na 19 tatoo bo wtedy nie moga mnie josh z chaty wyrzucic 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:07 pm
Christoff_Gangrell *dojada pizze- wyrzuca pudełko* mmm pycha... Dobra ja też mykam.. 3maicie sie wszyscy PApa [przytula] papa i dzieki za pomoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:08 pm
Bal, skad masz to cos co masz w lapkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:09 pm
Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? ze sklepu.... sa nowe itemki we wszystkich sklepach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:09 pm
Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? co?? ksiazka z Durem u edmunda za nie wiem ile a butelka z Gambino za ok 1000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:11 pm
ide poogladac... na razie widzialam pedzelki... czemu ja o wszystkim wiem ostatnia... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:16 pm
Jaswinder ide poogladac... na razie widzialam pedzelki... czemu ja o wszystkim wiem ostatnia... sweatdrop helo siostro whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:16 pm
Baliaur Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? co?? ksiazka z Durem u edmunda za nie wiem ile a butelka z Gambino za ok 1000 .. butelka fajnie wspolgra z tym 'niewinnym' usmiechem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:17 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder ide poogladac... na razie widzialam pedzelki... czemu ja o wszystkim wiem ostatnia... sweatdrop helo siostro whee siostro eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:18 pm
[ Kaku ] Baliaur Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? co?? ksiazka z Durem u edmunda za nie wiem ile a butelka z Gambino za ok 1000 .. butelka fajnie wspolgra z tym 'niewinnym' usmiechem blaugh niewinny?? o.O eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:19 pm
opcy Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? ze sklepu.... sa nowe itemki we wszystkich sklepach... opcy, wracajac do tematu... czy uwazasz ze wszyscy maja zajebisty charakter i tylko ty masz inny ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:21 pm
juliangel opcy Jaswinder Bal, skad masz to cos co masz w lapkach? ze sklepu.... sa nowe itemki we wszystkich sklepach... opcy, wracajac do tematu... czy uwazasz ze wszyscy maja zajebisty charakter i tylko ty masz inny ?? czytalas moze kiazki Douglasa Adamsa? tam byl Marvin paranoidalny android..... wszyscy mi mówia ze sie zachowuje sie jak on....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|