|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:55 am
Ibris novelin Cholera coś mi się przycina Gaja scream wszystko sie przycina i glodna jestem. musze cos zjesc ==' a mialam nie zrec juz nic dzisiaj... oye nov ^^ No to tak jak ja XD hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:56 am
Setsuna Dragonclaw wybacz, ale mozna byc milym i bez obcalowywania... blaugh katus, jak ty oczy zmienilas? delete chara? whee > katus, chcesz pizze? 3nodding reszta jest w kuchni... 3nodding Dokładnie to zrobiłam 3nodding pizza? surprised 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:56 am
juliangel [szturcha Baliaur... ] M�wiłam ci że ci kuwete przyniosłam... idz tam sie rzucic... [rzut na piaskownice...] *rzuca sie do piaskownicy przewracajac Juliangel* kuwete?? co ja jestem?? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:57 am
mam kromke chleba z maslem XD tyle chyba moge.. agh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:58 am
Baliaur juliangel [szturcha Baliaur... ] M�wiłam ci że ci kuwete przyniosłam... idz tam sie rzucic... [rzut na piaskownice...] *rzuca sie do piaskownicy przewracajac Juliangel* kuwete?? co ja jestem?? eek xp Słodziutki kotecek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:00 pm
juliangel Baliaur juliangel [szturcha Baliaur... ] M�wiłam ci że ci kuwete przyniosłam... idz tam sie rzucic... [rzut na piaskownice...] *rzuca sie do piaskownicy przewracajac Juliangel* kuwete?? co ja jestem?? eek xp Słodziutki kotecek ?? whee Meeev ja ci kolczyka ukradne domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:02 pm
Katka1989 Setsuna Dragonclaw wybacz, ale mozna byc milym i bez obcalowywania... blaugh katus, jak ty oczy zmienilas? delete chara? whee > katus, chcesz pizze? 3nodding reszta jest w kuchni... 3nodding Dokładnie to zrobiłam 3nodding pizza? surprised 3nodding ^^ domokun > hello Jas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:03 pm
mhrrrau ^^ niestety musze mykać... patki ludziska 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:04 pm
jaka cholernie mila atmosfera.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Baliaur juliangel [szturcha Baliaur... ] M�wiłam ci że ci kuwete przyniosłam... idz tam sie rzucic... [rzut na piaskownice...] *rzuca sie do piaskownicy przewracajac Juliangel* kuwete?? co ja jestem?? eek xp Słodziutki kotecek ?? whee Meeev ja ci kolczyka ukradne domokun domokun domokun domokun spadaj... ja bylam pierwsza... Ja bede miala taki kolczyk... ty se swoj tatuaz rob... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|