|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:45 am
Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare Witaj Katka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:46 am
Baliaur ksiazke z durem.. w mojej lewej...a w drugiej butelke z gambino biggrin Cholera kusi mnie ta bulelka ^^ Ładnie się komponuje w dłoni biggrin (w ustach też heheh) Ale twardo zbieram na co innego. (Znajac życie jutra ją kupie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:46 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Dobra jakbyco to dal mnie Szynka pieczarki podw�jny ser i duuuużooo sosu whee no smaczne krowki i swineczki... jak mizna miec w ustach cos gdy sie wie ze to cos kiedys zylo czulo i cierpialo?? ja tego nie rozumiem../. A ja nie rozumiem jak mozan miesa nie jeśc to sprzeczne z natura.... jak nie musze zabijac nie zabijam...a pozatym uwazam ze jedzenie miesa jest obrzydliwe..lecz to znosze.... wlasnie miesozercy sie do wegetarian czepiaja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:47 am
juliangel Pizza !! dla mnie hawajska z owocami morza !! oczywiscie najwieksza na cieniutenkim ciescie !! A dla mnie szynka oieczarki duuuuuuuuuuuużooooooooooo sera i sosu... Na grubym whee mniam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:47 am
Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare ja sie tylko grzecznie zapytalam a Ty na mnie patrzysz jakbym Ci wymordowala rodzine blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:49 am
Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare ja sie tylko grzecznie zapytalam a Ty na mnie patrzysz jakbym Ci wymordowala rodzine blaugh spokoo ja tylko humorek mam nie ten sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare Witaj Katka wybacz, ale mozna byc milym i bez obcalowywania... blaugh katus, jak ty oczy zmienilas? delete chara? whee > katus, chcesz pizze? 3nodding reszta jest w kuchni... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:50 am
Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare ja sie tylko grzecznie zapytalam a Ty na mnie patrzysz jakbym Ci wymordowala rodzine blaugh spokoo ja tylko humorek mam nie ten sweatdrop nieeee, ty tylko nasze wyglupy bierzesz na powaznie blaugh blaugh >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:50 am
Cholera coś mi się przycina Gaja scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:51 am
Setsuna Dragonclaw Kitty-ShadowCat Omega Sun Kitty-ShadowCat Omega Sun to ilu Ty masz tych kochanych? jednego stare aha, wciaz kogos tu obcalowujesz i troche sie pogubilam blaugh proobooje być miła stare Witaj Katka wybacz, ale mozna byc milym i bez obcalowywania... blaugh katus, jak ty oczy zmienilas? delete chara? whee > katus, chcesz pizze? 3nodding reszta jest w kuchni... 3nodding można zmienić oczki?? a gdzie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:52 am
*siada na srodku zamyka oczy i kladzie sie na wznak na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:52 am
novelin Cholera coś mi się przycina Gaja scream wszystko sie przycina i glodna jestem. musze cos zjesc ==' a mialam nie zrec juz nic dzisiaj... oye nov ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:54 am
yey pizza jeste moja??? *biegnie do kuchni wraca z pudełkiem w 1 łapce kwałkiem w drugiej zajdając sie* Ktoś mam ochote???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:54 am
Ibris novelin Cholera coś mi się przycina Gaja scream wszystko sie przycina i glodna jestem. musze cos zjesc ==' a mialam nie zrec juz nic dzisiaj... oye nov ^^ ja zjadlam pyszna owsianke z malinami heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|