|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:17 am
opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:20 am
Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? moze troche bromu? na uspokojenie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:21 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? nie nic.... stare tylko tam mrucze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:24 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? nie nic.... stare tylko tam mrucze stare mruczy sie troszku inaczej rolleyes hello novelin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:24 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? nie nic.... stare tylko tam mrucze stare mruczenie chyba bżmi inaczej.... xp to jest bardziej warczenie.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:26 am
Christoff_Gangrell mruczenie chyba bżmi inaczej.... xp to jest bardziej warczenie.... xp jak dla mnie to raczje gniewny pomruk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:26 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? nie nic.... stare tylko tam mrucze stare mruczenie chyba bżmi inaczej.... xp to jest bardziej warczenie.... xp O.o. tak? niezauważyłam... mrrrr mrrrr- co teraz lepiej?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:28 am
Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... grrrr....grrrr.... co jest.....? nie nic.... stare tylko tam mrucze stare mruczenie chyba bżmi inaczej.... xp to jest bardziej warczenie.... xp O.o. tak? niezauważyłam... mrrrr mrrrr- co teraz lepiej?? wink No ba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:29 am
Setsuna Dragonclaw Christoff_Gangrell mruczenie chyba bżmi inaczej.... xp to jest bardziej warczenie.... xp jak dla mnie to raczje gniewny pomruk xp dobrze... skoro aż tak wam przeszkadzam chyba sobie pójde... *siada na wielkiej podushce z obrażoną miną i pokazuje wszystkim język* xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:30 am
ok dobrnoc biggrin ide chyba spac z nadzieja na lepsze jutro nie mam sily nawert mi sie o uczeniu myslec nie kce biggrin paa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:31 am
hello omi 3nodding geez, kati spokojnie, mi tam nie przeszkadzasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:31 am
Setsuna Dragonclaw hello omi 3nodding geez, kati spokojnie, mi tam nie przeszkadzasz blaugh ja tu jestem juz od dawna, tak tylko co jakis czas sprawdzam co sie dzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|