|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:01 am
Christoff_Gangrell Dobra jakbyco to dal mnie Szynka pieczarki podw�jny ser i duuuużooo sosu whee no smaczne krowki i swineczki... jak mizna miec w ustach cos gdy sie wie ze to cos kiedys zylo czulo i cierpialo?? ja tego nie rozumiem../.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:01 am
opcy juliangel opcy xp czyli sa tu współwyznawcy pizzy hawajskiej..... [zryw z ł�żka...] CO KTOS POWIEDZIAL PIZZA HAWAIJSKA ?? ALE TYLKO Z PO-3-ANANASEM !! i LOVE ANANAS.. ananas jes seksi.... xd o tak... ananas ma pewne właściwości... you know what I mean, guys wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:02 am
Setsuna Dragonclaw marzul Kukus Setsuna Dragonclaw taa... moejmu menowi nie przeszkadzaja moje zaokroglenia 3nodding paa wodzu bo zaokrąglenia są najfajniejszą częścią kobiecego ciałeczka, które osbiście uwielbiam heart to zalezy chyba jeszcze gdzie bo duzo mowi sie o facetach ktorzy lubia chude laski a dzieczyny specjalnie sie odchudzaja . sama tak mialam ale raczej dla siebie . w ciagu 4 miesiecy scyudlam z 62 do 46 kolo . i jestem raczej chuda razz bo bylam nie zaokraglona co ociekajaca oblesnym tluszczem a teraz jest lajcik . jakos nie zauwazylam roznicy w zachowaniu innych ludzi ja jakos tez nieczuje sie inaczej tyle tylko ze majtki mi sie w pupe nie wrzynaja razz zazdroszcze ci takiego faceta :p moj byl prowadzil monologi sam ze soba w lustrze pofarbowal sie na blond ... hehe pilkarz .. whee ale i tak jestem gruba blaugh powinnam troche zmienic obwod w biodrach... wg niego schudłam ostatnio, tylko ze sama tego niezauwazylam sweatdrop skoro sama nie zauważasz to trzymaj się jego wersji... kobiety czasem nie potrafią pewnych rzeczy ocenić obiektywnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:03 am
Kukus opcy juliangel opcy xp czyli sa tu współwyznawcy pizzy hawajskiej..... [zryw z ł�żka...] CO KTOS POWIEDZIAL PIZZA HAWAIJSKA ?? ALE TYLKO Z PO-3-ANANASEM !! i LOVE ANANAS.. ananas jes seksi.... xd o tak... ananas ma pewne właściwości... you know what I mean, guys wink heh ale dziwczyny tyz moga wiedziec xp na kwile spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:03 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw whee ale i tak jestem gruba blaugh powinnam troche zmienic obwod w biodrach... wg niego schudłam ostatnio, tylko ze sama tego niezauwazylam sweatdrop ja kiedys jak bylo na konwencie sumo obiecalam ze nigdy nie powiem ze jestem gruba zlamalam ta obietnice xp ja dla siebie bede chuda chyba dopiro wtedy kiedy bede wygladac jak anoreksja wiece ze 50% anorektyczek i anorektykow umiera?? surprised wiem(y) 3nodding i tak nei bede szkieletem... za slaba wole mam na to xp jak dla mnie moze byc typowa hawajska... moze jeszcze kawalki kurczaka i duuuzo otrego sosu whee plus cos do popicia ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:04 am
opcy juliangel opcy xp czyli sa tu współwyznawcy pizzy hawajskiej..... [zryw z ł�żka...] CO KTOS POWIEDZIAL PIZZA HAWAIJSKA ?? ALE TYLKO Z PO-3-ANANASEM !! i LOVE ANANAS.. ananas jes seksi.... xd Ty też wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:05 am
Kukus Setsuna Dragonclaw marzul Kukus Setsuna Dragonclaw taa... moejmu menowi nie przeszkadzaja moje zaokroglenia 3nodding paa wodzu bo zaokrąglenia są najfajniejszą częścią kobiecego ciałeczka, które osbiście uwielbiam heart to zalezy chyba jeszcze gdzie bo duzo mowi sie o facetach ktorzy lubia chude laski a dzieczyny specjalnie sie odchudzaja . sama tak mialam ale raczej dla siebie . w ciagu 4 miesiecy scyudlam z 62 do 46 kolo . i jestem raczej chuda razz bo bylam nie zaokraglona co ociekajaca oblesnym tluszczem a teraz jest lajcik . jakos nie zauwazylam roznicy w zachowaniu innych ludzi ja jakos tez nieczuje sie inaczej tyle tylko ze majtki mi sie w pupe nie wrzynaja razz zazdroszcze ci takiego faceta :p moj byl prowadzil monologi sam ze soba w lustrze pofarbowal sie na blond ... hehe pilkarz .. whee ale i tak jestem gruba blaugh powinnam troche zmienic obwod w biodrach... wg niego schudłam ostatnio, tylko ze sama tego niezauwazylam sweatdrop skoro sama nie zauważasz to trzymaj się jego wersji... kobiety czasem nie potrafią pewnych rzeczy ocenić obiektywnie... i tak robie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:06 am
Setsuna Dragonclaw Kitty-ShadowCat [quote="opcy''] bo co?! xp bo sie strasznie niemiło robi.... stare czy ty naprawde aż tak mnie nie lubisz?? scream easy kitty, easy... nie widzisz ze on sie droczy? wink właśnie zauważyłam.... stare U.u. Kukus.... sexi ciuszki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Dobra jakbyco to dal mnie Szynka pieczarki podw�jny ser i duuuużooo sosu whee no smaczne krowki i swineczki... jak mizna miec w ustach cos gdy sie wie ze to cos kiedys zylo czulo i cierpialo?? ja tego nie rozumiem../. A ja nie rozumiem jak mozan miesa nie jeśc to sprzeczne z natura....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel opcy juliangel opcy xp czyli sa tu współwyznawcy pizzy hawajskiej..... [zryw z ł�żka...] CO KTOS POWIEDZIAL PIZZA HAWAIJSKA ?? ALE TYLKO Z PO-3-ANANASEM !! i LOVE ANANAS.. ananas jes seksi.... xd Ty też wink biggrin yhm.... siur....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:07 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw whee ale i tak jestem gruba blaugh powinnam troche zmienic obwod w biodrach... wg niego schudłam ostatnio, tylko ze sama tego niezauwazylam sweatdrop ja kiedys jak bylo na konwencie sumo obiecalam ze nigdy nie powiem ze jestem gruba zlamalam ta obietnice xp ja dla siebie bede chuda chyba dopiro wtedy kiedy bede wygladac jak anoreksja wiece ze 50% anorektyczek i anorektykow umiera?? surprised a wiesz z jakich przyczyn czasami? np. uszkodzenia organów wywołane kichnięciem... połamanie kończyn z powodu odwapnienia kości... niewydolność serca wywołany zanikiem mięśni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:10 am
opcy chyba nie masz zanizonej samooceny...
kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:15 am
hmmmm anoreksja?? biggrin mnie to nie grozi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:15 am
juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:16 am
opcy juliangel opcy chyba nie masz zanizonej samooceny... kazdy ma w sobie cos czym przyciaga plec przeciwnna [czasami nie tylko tą...] cholernie zaniżoną.... xp do tego mam jeszcze fatalny charakter..... nie tylko ty... domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|