|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:00 am
~~lena-undesaid~~ opcy Ibris hey opcy razz Lena - karmel do psa to jakos nie bardoz pasuje biggrin ja juz swoja opinie na temat imienia dla psa wyrażałem.... jedyne słuszne imie dla niego to STEFANkaat, opcy, wiem, ale cie nie pytałam;]. Dobrze że nie powiedziałes nic o włodku... to juz bybyła prtzesada... Ale... stefana jeszcze przemyśle... xd wiecie że moomba w realu nazywa się włodek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw heya kochanie ty moje heart whee No hej widze ze sie chyba stesknilas ja ci dam chyba ty sie wcale nie steskniles, cholerny idioto razz whee no pewnie ze sie nie stesknilem a gdzie podziales swoje zwyczajowe "wiedzmo"? heart pa falcone bali, nie moglas zarzucic linka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Kiart masz cosik jeszcze slodkiego ? Mhmm...?? surprised twiera szyflade: :widzi...draze, cukierki, ciasteczka z nadzieniem roznego rodzaju, paluszki, kawalek kurczaka...: no, cos sie tam znajdzie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:01 am
whee sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczneeeeeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:02 am
No tak zapomnialem moja wiedzmo ale chyba sie nie obrazisz xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:03 am
Christoff_Gangrell whee sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczneeeeeeeeeeeeeeee Nie jest zle ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:04 am
Lorak No tak zapomnialem moja wiedzmo ale chyba sie nie obrazisz xd wink blaugh whee heart
Kiart Mhmm...?? surprised twiera szyflade: :widzi...draze, cukierki, ciasteczka z nadzieniem roznego rodzaju, paluszki, kawalek kurczaka...: no, cos sie tam znajdzie... mhrrr... a sa moze... jezyki kawowe? heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:04 am
Kiart juliangel Kiart masz cosik jeszcze slodkiego ? Mhmm...?? surprised twiera szyflade: :widzi...draze, cukierki, ciasteczka z nadzieniem roznego rodzaju, paluszki, kawalek kurczaka...: no, cos sie tam znajdzie... wink oki... [przenosi swoja piaskownice kolo Kiarta, siada rozklada przenosny barek (z alkoholami oczywicie) i czeka na Kiarta] Siadaj kolo mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:06 am
*wyciaga transparent nad glowe: "elo ja tu jestem!! sweatdrop "*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:07 am
Setsuna Dragonclaw Lorak No tak zapomnialem moja wiedzmo ale chyba sie nie obrazisz xd wink blaugh whee heart
Kiart Mhmm...?? surprised twiera szyflade: :widzi...draze, cukierki, ciasteczka z nadzieniem roznego rodzaju, paluszki, kawalek kurczaka...: no, cos sie tam znajdzie... mhrrr... a sa moze... jezyki kawowe? heart domokun :patrzy po wierzchu... nie ma ....wsadza reke glebiej nie ma ... nurkuje na dno i znajduje 2 paczuszki ...: :prosze ... czestuj sie ...: 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:09 am
juliangel Kiart juliangel Kiart masz cosik jeszcze slodkiego ? Mhmm...?? surprised twiera szyflade: :widzi...draze, cukierki, ciasteczka z nadzieniem roznego rodzaju, paluszki, kawalek kurczaka...: no, cos sie tam znajdzie... wink oki... [przenosi swoja piaskownice kolo Kiarta, siada rozklada przenosny barek (z alkoholami oczywicie) i czeka na Kiarta] Siadaj kolo mnie biggrin :siada obok...: :masz cole ... question :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:11 am
Baliaur *wyciaga transparent nad glowe: " elo ja tu jestem!! sweatdrop "* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:12 am
Kiart Baliaur *wyciaga transparent nad glowe: " elo ja tu jestem!! sweatdrop "* wink *pisze czerwonym sprayem na scianie: " to wcale nie jest zabawne crying potem siada wqrzona w swym fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|