|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:50 am
Baliaur ...*wyjmuje kartke i pisze" czesc wam"* Witaj ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:51 am
heya kochanie ty moje heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:52 am
Ibris Baliaur ...*wyjmuje kartke i pisze" czesc wam"* *wyciaga druga i odpisuje "hey XD gardlo boli?"* *pisze dalej: wiesz sobie gardlo pozdzieralam.. zawylam cala By the way, polowe Steal this album SOAD, i absolution Muse...i za duzio tego bylo.... moje struny glosowe sa na wyczerpaniu... gonk "*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich przybyłych whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scream scream scream scream mialam awarie pradu...
[rzut na piaskownice...]
sasiedzi nie raczyli nas uprzedzic nawet...
[lookniecie na kuwetke Baliaur...]
O s**t Baliaur !!
Siemanko !!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no dobra ja znikam *znikł xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:54 am
Setsuna Dragonclaw heya kochanie ty moje heart whee No hej widze ze sie chyba stesknilas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris hey opcy razz Lena - karmel do psa to jakos nie bardoz pasuje biggrin ja juz swoja opinie na temat imienia dla psa wyrażałem.... jedyne słuszne imie dla niego to STEFANkaat, opcy, wiem, ale cie nie pytałam;]. Dobrze że nie powiedziałes nic o włodku... to juz bybyła prtzesada... Ale... stefana jeszcze przemyśle... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart masz cosik jeszcze slodkiego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:55 am
juliangel scream scream scream scream mialam awarie pradu... [rzut na piaskownice...] sasiedzi nie raczyli nas uprzedzic nawet... [lookniecie na kuwetke Baliaur...] O s**t Baliaur !! Siemanko !!!!!!!!! kuwete?? eek jednak dostalam trochu prezencikow od gai yay heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:56 am
Kitty-ShadowCat Setsuna Dragonclaw u edmunda sa ksiazki, w sklepie z kapeluszami byl pedzel kukus: whee ;] O.o. fajnie whee A u Moiry BoomBox'y biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:56 am
Lorak Setsuna Dragonclaw heya kochanie ty moje heart whee No hej widze ze sie chyba stesknilas ja ci dam chyba ty sie wcale nie steskniles, cholerny idioto razz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:57 am
Falcone no dobra ja znikam *znikł xd *Narka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:57 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw heya kochanie ty moje heart whee No hej widze ze sie chyba stesknilas ja ci dam chyba ty sie wcale nie steskniles, cholerny idioto razz whee no pewnie ze sie nie stesknilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|