|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:43 am
Ten pierwszy był sliczny potem jak wylali na niego wode to powstaly takie brzydkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 Moj nazywa sie Gizmo(no wiecie ten sliczny stworek z Gremlinow) eee... no powiedzmy, że ja tak swojego nie nazwe biggrin nie wiem, może karmel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy przepraszam ale jestem *przeprasza* *jest* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:44 am
Setsuna Dragonclaw taa... moejmu menowi nie przeszkadzaja moje zaokroglenia 3nodding paa wodzu bo zaokrąglenia są najfajniejszą częścią kobiecego ciałeczka, które osbiście uwielbiam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:44 am
opcy przepraszam ale jestem *przeprasza* *jest* witaj opcuś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:45 am
opcy przepraszam ale jestem *przeprasza* *jest* wybaczam i witam *wybacza* *wita*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:47 am
Falcone Setsuna Dragonclaw Kukus Ibris oye ^^ Kiart - ja mam znow diete XD dziewczyno, ty nie przesadzaj, bo taką wysuszoną to tylko jako deskę do płotu ktoś zechce... nie rozumiem manii odchudzania się... kobiece ciałko powinno być kształtne i proporcjonalne... to wszystko przez te suszki z wybiego to się od nich oczy odwracają taa... moejmu menowi nie przeszkadzaja moje zaokroglenia 3nodding paa wodzu ej skad masz ta bajerancka ksiazke z jakiego sklepu ?? u edmunda sa ksiazki, w sklepie z kapeluszami byl pedzel kukus: whee ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:47 am
hey opcy razz
Lena - karmel do psa to jakos nie bardoz pasuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:48 am
...*wyjmuje kartke i pisze" czesc wam"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris hey opcy razz Lena - karmel do psa to jakos nie bardoz pasuje biggrin ja juz swoja opinie na temat imienia dla psa wyrażałem.... jedyne słuszne imie dla niego to STEFAN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:49 am
Baliaur ...*wyjmuje kartke i pisze" czesc wam"* *wyciaga druga i odpisuje "hey XD gardlo boli?"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:50 am
Setsuna Dragonclaw u edmunda sa ksiazki, w sklepie z kapeluszami byl pedzel kukus: whee ;] O.o. fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|