|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:09 am
Witam Was ...^^
...:BEK:
...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:10 am
Kiart Witam Was ...^^ ...:BEK: ...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh wink oo a co miales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [pojawia sie w zwalach srajtasmy] witam ludzi, kociaka [patrzy na kitty] daj troche, bo musze skoczyć na ważne posiedzenie rady nadzorczej *rozwija Wodza i biegnie w stronę przewiewnego rozpinając jednocześnie pasek* ale fajny papier do d...pupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus 1. wyłącz caps... 2. niepodoba mi się twój sierściuch... co to jest? mieszanka szczura, pudla, krzesła i latlera? 3. moge ci zwymiotować do kapelusza? to ja tu sie zdobywam na serdecznośc, miło cie witam, a ty co? A poza tym, to nie jest mój pies(jezcze) a i tak jest słodki, i to nie żaden kundel tylko yorhire terier...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:11 am
Kukus Falcone Kukus 1. wyłącz caps... 2. niepodoba mi się twój sierściuch... co to jest? mieszanka szczura, pudla, krzesła i latlera? 3. moge ci zwymiotować do kapelusza? widze ze nic sie nie zmieniłes biggrin a kto mówił, że się zmieniłem? domokun ja tam się ze sobą czuję zaje...fajnie, podobam się sobie [znaczy troche bym mógł przytyć ale pracuję nad tym] dupecki mnie lubią heart ... sie skacze, sie pływa, ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest ... więc po co zmieniać to co już jest doskonałe? blaugh jeśli chodzi o mnie bardzo mi się podoba u Kukusa podejście do życia..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Falcone Kukus 1. wyłącz caps... 2. niepodoba mi się twój sierściuch... co to jest? mieszanka szczura, pudla, krzesła i latlera? 3. moge ci zwymiotować do kapelusza? widze ze nic sie nie zmieniłes biggrin a kto mówił, że się zmieniłem? domokun ja tam się ze sobą czuję zaje...fajnie, podobam się sobie [znaczy troche bym mógł przytyć ale pracuję nad tym] dupecki mnie lubią heart ... sie skacze, sie pływa, ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest ... więc po co zmieniać to co już jest doskonałe? blaugh yyyy......... okej sweatdrop ale to dlatego ze cie dawno nie widziałem sweatdrop ale za to widziałem cie na czołowce w OGAME
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Wodzu [pojawia sie w zwalach srajtasmy] witam ludzi, kociaka [patrzy na kitty] *uśmiecha się do Wodzusia i przytula*cześć kochanie whee witaj Falc i Kukus... *z przewiewnego dobiega stłumiony krzyk* no sześć, lalka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:12 am
Kukus Wodzu [pojawia sie w zwalach srajtasmy] witam ludzi, kociaka [patrzy na kitty] daj troche, bo musze skoczyć na ważne posiedzenie rady nadzorczej *rozwija Wodza i biegnie w stronę przewiewnego rozpinając jednocześnie pasek* ale fajny papier do d...pupy sam uzywam zawsze tego. nie ma to jak papiery scierne and co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:13 am
Wodzu Kiart Witam Was ...^^ ...:BEK: ...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh wink oo a co miales?? Ziemniaki, Kurczak i a do tego salatka...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:14 am
Kiart Wodzu Kiart Witam Was ...^^ ...:BEK: ...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh wink oo a co miales?? Ziemniaki, Kurczak i a do tego salatka...^^ rodzinne obiadki jednoczcie sie!! [mialem to samo.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:15 am
Kiart Wodzu Kiart Witam Was ...^^ ...:BEK: ...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh wink oo a co miales?? Ziemniaki, Kurczak i a do tego salatka...^^ serio... ja to samo... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi do salonu z ksiazka* Jeszcze niedawno mozna bylo sobie spokojnie poczytac a teraz co?? Papier toeletowy sie wszedzie wala wy sie sprzeczacie. Ludzie co sie dzieje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey wam ^^ *siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:17 am
Kitty-ShadowCat Kiart Wodzu Kiart Witam Was ...^^ ...:BEK: ...Eh... Juz po obiadku ... 4laugh wink oo a co miales?? Ziemniaki, Kurczak i a do tego salatka...^^ serio... ja to samo... eek a ja właśnie jem sobie kasze:LP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|