|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:34 pm
Jaswinder Jaswinder heart mrgreen heart DOBRANOC *znika w kłębach petowego dymu* przecież ja NIE palę... ja go tylko trzymam blaugh to jest jeszcze bardziej szkodliwe......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:41 pm
Ja ide ..
Dobranoc Wam...^^
4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:43 pm
echhh... Bach umarl. echhh... Bethoven nie zyje.
kurde i ja sie cos zle czuje.
ide sie polozyc. czeka mnie pelna wrazen noc z ksiazka do fizyki, dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 2:52 pm
opcusiu, czyżbyś został sam? *głos wydobywa się z przestrzeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:07 pm
Jaswinder opcusiu, czyżbyś został sam? *głos wydobywa się z przestrzeni* jak zwykle..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:13 am
ktoś tu wogule jest *wyciera nos w chusteczke* ...przeklenta grypa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:20 am
tak mnie *apsikkk...* przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:29 am
Kopciuszek tak mnie *apsikkk...* przepraszam na zdrowie...co tam slyuchac u ciebie??widze ze sie rozchorowalas ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:32 am
Vykk Kopciuszek tak mnie *apsikkk...* przepraszam na zdrowie...co tam slyuchac u ciebie??widze ze sie rozchorowalas ... dziękuje i to na całej lini. A wszystko przez brata przyniusł wirusa ze szkoły i wszystkich pozarażał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:33 am
Kopciuszek Vykk Kopciuszek tak mnie *apsikkk...* przepraszam na zdrowie...co tam slyuchac u ciebie??widze ze sie rozchorowalas ... i to na całej lini. A wszystko przez brata przyniusł wirusa ze szkoły i wszystkich pozarażał a ja siem zarazilem swinka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:36 am
Vykk Kopciuszek Vykk Kopciuszek tak mnie *apsikkk...* przepraszam na zdrowie...co tam slyuchac u ciebie??widze ze sie rozchorowalas ... i to na całej lini. A wszystko przez brata przyniusł wirusa ze szkoły i wszystkich pozarażał a ja siem zarazilem swinka crying to spuchłeś. 3nodding a najgorsze jet to że świnke można przechodzić wiele razy (wbrew temu co muwią) sweatdrop ja miałam świnke dwa razy. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:39 am
Kopciuszek Vykk Kopciuszek Vykk Kopciuszek tak mnie *apsikkk...* przepraszam na zdrowie...co tam slyuchac u ciebie??widze ze sie rozchorowalas ... i to na całej lini. A wszystko przez brata przyniusł wirusa ze szkoły i wszystkich pozarażał a ja siem zarazilem swinka crying to spuchłeś. 3nodding a najgorsze jet to że świnke można przechodzić wiele razy (wbrew temu co muwią) sweatdrop ja miałam świnke dwa razy. crying serio?? eek ...u niedobrze...?? a duzych odstepach czasu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|