|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:24 pm
Ja- Yosei ...ja sie własnie ide pouczyć i poczytać ...trzymajcie się wszyscy ...miłej nocki i nie siedźcie za długo wink ...oyasuminasai ... nereczka blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:24 pm
opcy Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www? no jakby sie uparla to by moglo byc..... wiem, dlatego pytam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:27 pm
Vykk Lethiel Vykk *podbiega ;apie poduche i ...* ninja *rzuca nia w Lethi a kolejna wyciaga z za plecow i rzuca o 30 stopni w prawo z przyzwyczajen lethi mu znanych blaugh kolejna 50 cm nad jej glowka gdyby probowala podskoczyc * blaugh Daaaa... twisted *turlu turlu* tego sie nie spodziewaleś ?? :> ... mwhahhaha *rzoot poducha* blaugh ugina kolana jak do kleczenia a cialo wygina w przeciwna strone* ninja *gdy poducha przelatuje nad nim lapie i wygina sie jak waz i co ty na to?? *przechyla glowe w bok* nie boli ?? sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:30 pm
opcy Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www? no jakby sie uparla to by moglo byc..... oki... mam nowy e-mail; kitty-shadowcat1@wp.pl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:34 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk *podbiega ;apie poduche i ...* ninja *rzuca nia w Lethi a kolejna wyciaga z za plecow i rzuca o 30 stopni w prawo z przyzwyczajen lethi mu znanych blaugh kolejna 50 cm nad jej glowka gdyby probowala podskoczyc * blaugh Daaaa... twisted *turlu turlu* tego sie nie spodziewaleś ?? :> ... mwhahhaha *rzoot poducha* blaugh ugina kolana jak do kleczenia a cialo wygina w przeciwna strone* ninja *gdy poducha przelatuje nad nim lapie i wygina sie jak waz i co ty na to?? *przechyla glowe w bok* nie boli ?? sweatdrop xd nie poza szczeka bo zle reaguje na zmiany ciazenia podczas swinki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:34 pm
Jaswinder opcy Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www? no jakby sie uparla to by moglo byc..... wiem, dlatego pytam... oki... kochana jesteś ... dostałam... jeszcze raz thinx...siostruniu. teraz z tym programem zrobie taką sygnaturke ze mną i z tobą oki?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:35 pm
Kitty-ShadowCat oki... mam nowy e-mail; kitty-shadowcat1@wp.pl blaugh a co? wymieniacie sie trefnym towarem? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:38 pm
opcy Kitty-ShadowCat oki... mam nowy e-mail; kitty-shadowcat1@wp.pl blaugh a co? wymieniacie sie trefnym towarem? xp zależy co nazywasz ,, trefnym towarem,, wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:47 pm
ejnodzieci co wy tak cicho siedzicie?? ruszcie sie troche i zacznijcie cos robic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:47 pm
z tobą i ze mną Kitty, do tego gwiazdkę w tle i będzie jak sistars
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:48 pm
opcy Kitty-ShadowCat oki... mam nowy e-mail; kitty-shadowcat1@wp.pl blaugh a co? wymieniacie sie trefnym towarem? xp wymieniam UnFREEza za jeden uśmiech Kitty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:49 pm
Vykk ejnodzieci co wy tak cicho siedzicie?? ruszcie sie troche i zacznijcie cos robic.... ja aktualnie sie męcze bio cos sie stalo z moim profilem na allmusic stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|