|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:12 pm
dobra, ide poobgadywac dziewczyny z klasy z kolega twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:12 pm
Vykk *podbiega ;apie poduche i ...* ninja *rzuca nia w Lethi a kolejna wyciaga z za plecow i rzuca o 30 stopni w prawo z przyzwyczajen lethi mu znanych blaugh kolejna 50 cm nad jej glowka gdyby probowala podskoczyc * blaugh Daaaa... twisted *turlu turlu* tego sie nie spodziewaleś ?? :> ... mwhahhaha *rzoot poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:14 pm
 shliczne prawda... Jas zrobiła blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:14 pm
opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:17 pm
Kitty-ShadowCat  shliczne prawda... Jas zrobiła blaugh whee 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat  shliczne prawda... Jas zrobiła blaugh natomiast moja sygnaturka to dzieło pana op...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? ja juz tak mam........ dzis za to dzien z qwejkiem...... gra ktoś???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:18 pm
Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:19 pm
Lethiel Vykk *podbiega ;apie poduche i ...* ninja *rzuca nia w Lethi a kolejna wyciaga z za plecow i rzuca o 30 stopni w prawo z przyzwyczajen lethi mu znanych blaugh kolejna 50 cm nad jej glowka gdyby probowala podskoczyc * blaugh Daaaa... twisted *turlu turlu* tego sie nie spodziewaleś ?? :> ... mwhahhaha *rzoot poducha* blaugh ugina kolana jak do kleczenia a cialo wygina w przeciwna strone* ninja *gdy poducha przelatuje nad nim lapie i wygina sie jak waz i co ty na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:19 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:21 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www? no wiedziałam że bleda zrobie xp - bez tego www sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder opcusiu... a co ty tak samotnie w nocy po sieci błądziłeś, co? witaj *przytul* blaugh a tamtego programu nie dostałam... niewiem dlaczego.... to chyba przez moją głupawą poczte xp mogę ci podać inny adres....ale niewiem czy jest jeszcze aktywny... www.fantusia_dusia@wp.pl (chyba dobrze podałam) whee a czy jesteś pewna, że przed twoim mailem jest www? no jakby sie uparla to by moglo byc.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:22 pm
...ja sie własnie ide pouczyć i poczytać ...trzymajcie się wszyscy ...miłej nocki i nie siedźcie za długo wink ...oyasuminasai ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|