|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 1:55 pm
gram w gry z duzo iloscio porzemocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 2:00 pm
nie martw sie. sa juz specjalisci, ktorzy moga ci pomoc. uszy do gory hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 2:29 pm
Ej Ignach, ty możesz wysyłać zaproszenia do gildii? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 2:38 pm
moge i wysylam, ale jak ktos chce, to moze sam sie zapisac i wtedy ja tylko zatwierdzam przyjecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 2:45 pm
Ahaa xD Bo koleżanka chciała wstąpić do gildii ale nie wie jak (dalej nie ogarnia Gai, choc jest tu dłużej ode mnie XD), wiec pomyślałam, że mógłbyś wysłać jej zaproszenie ^_^ to ona xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 11:56 pm
Musi, bo jak nie to ją zastrzele xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 10:47 am
Lady Majorie Musi, bo jak nie to ją zastrzele xDD Okej już wysyłam. ^^ Wszystkiego najlepszego dla Kyoko Suomi w moderatorsko czerwonym kolorze!!!! xd Swoją drogą, i tak pewnie nie zobaczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:37 pm
przeczyta, przeczyta
/ja musze czekać jeszcze dwa miechy aby dostać coś takiego : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 8:26 am
A co, może chciałbyś dostawać częściej niż raz do roku? Dzisiaj mogę dać ci jedynie warna w czerwonym kolorze xp
*nie może się doczekać swojego pierwszego warna, który prawdopodobnie nigdy nie nastąpi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 1:48 pm
dobra
za bycie wieprzem, dawaj
i powołaj się na jakiś autorytet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:09 pm
dziki_wieprz dobra za bycie wieprzem, dawaj i powołaj się na jakiś autorytet Nie, żartowałem, żeby dostać czerwony napis musisz poczekać jeszcze dwa miechy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:22 pm
Ignacy Wieniawa dziki_wieprz dobra za bycie wieprzem, dawaj i powołaj się na jakiś autorytet Nie, żartowałem, żeby dostać czerwony napis musisz poczekać jeszcze dwa miechy rofl ja nie miałam czerwonego napisu stare (ale fakt, że sam napis był rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:37 pm
Lady Majorie Ignacy Wieniawa dziki_wieprz dobra za bycie wieprzem, dawaj i powołaj się na jakiś autorytet Nie, żartowałem, żeby dostać czerwony napis musisz poczekać jeszcze dwa miechy rofl ja nie miałam czerwonego napisu stare (ale fakt, że sam napis był rofl ) Ale zielony był za to! Poza tym, nie wpadłem jeszcze wtedy na to, że mogę czerwony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 2:56 pm
Ignacy Wieniawa Lady Majorie Ignacy Wieniawa dziki_wieprz dobra za bycie wieprzem, dawaj i powołaj się na jakiś autorytet Nie, żartowałem, żeby dostać czerwony napis musisz poczekać jeszcze dwa miechy rofl ja nie miałam czerwonego napisu stare (ale fakt, że sam napis był rofl ) Ale zielony był za to! Poza tym, nie wpadłem jeszcze wtedy na to, że mogę czerwony xp Ha! Nie prawda, bo oliwkowy! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |