Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 10:40 am
W sobote przeczytalam krociutka acz ujmujaca "Psychoze" R. Glocha. Niech zyja matriarchat i prysznice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 4:56 am
Ostatnio oczarowali mnie "Amerykańscy bogowie" Gaimana. Odświeżyłam też sobie serię o straży Pratchett'a(moja ulubiona ze "Świata Dysku") i jakoś tak nie mam co czytać już, chyba trzeba się będzie wybrać do biblioteki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 5:46 am
odświeżam sobie "Boga urojonego" Dawkinsa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 1:40 am
ZebraDeath odświeżam sobie "Boga urojonego" Dawkinsa. Brrr tylko nie Dawkins, katowali mnie nim na etyce gonk Ciekawy ale z jakiegos powodu mi dziala na nerwy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 4:45 am
"Polactwo" Ziemkiewicza..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 4:57 am
Dewiacyjne tendencje seksualne - Ślusarski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 6:05 am
Wciagnelam sie w thrillery (kryminaly? sensacyjne?) Cobena. Mala rozgrzeweczka burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 7:09 am
Ja ostatnio Córkę Krwawych- Anne Bishop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 3:27 pm
Wszystkie książki Jodi Picoult - kobieta jest genialna! A ostatnio mam chęć wrócić do Zbrodni i Kary oraz Mistrza i Małgorzaty... takie lektury to mi nie przeszkadzały nawet, gdy chodziłam do szkoły smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 1:07 pm
Amadzia Wszystkie książki Jodi Picoult - kobieta jest genialna! A ostatnio mam chęć wrócić do Zbrodni i Kary oraz Mistrza i Małgorzaty... takie lektury to mi nie przeszkadzały nawet, gdy chodziłam do szkoły smile Niom, dobre lektury nie sa zle 3nodding ja najlepiej wspominam "Mala Apokalipse" i "Szewcow", te klimaty. O, "Tango" Mrozka, tez znakomite. Wlasnie skonczylam "Niewinnego" Cobena - bardzo polecam, chocby dla epizodycznej postaci "otaku striptizerek" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 25, 2009 1:37 am
Skończyłam "Homo bimbrownikus", kończę tom 1 "Pana lodowego ogrodu", a na stoliku czeka "Malowany człowiek", też tom 1. I chyba wezmę się za "Dymy nad Birkenau" przy okazji. Tak, lubię czytać dwie książki na raz :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 24, 2009 2:59 am
Don Quichote z Manczy... Kolejny klasyk o ktorym sie slyszy niby cale zycie, ale dopiero jak czlowiek przeczyta to az sie cisnie, ze wszystko juz bylo... I to jak dawno temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 31, 2009 3:46 pm
Hmm ja teraz czytam "Wiedźmina" Andrzeja Sapkowskiego ,bardzo polecam ta książkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:55 am
"Mysl starozytna" Reale'go - reaktywacja. Ale tak na serio to swietna pigula jest. 600 stron ale bardzo przyjemnie napisane wiec jakby kogos interesowala filozofia starozytna albo potrzebne bylo cos z tych klimatow do szkoly to polecam. Chociaz w dzisiejszych czasach gdy kroluja sciagi.pl i inne wikipedie to w sumie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 10:38 am
Lukoo Hmm ja teraz czytam "Wiedźmina" Andrzeja Sapkowskiego ,bardzo polecam ta książkę przeszedłem 4 tomy i stwierdziłem, że mam dość. piątka z tego, co słyszałem była tak pogmatwana, że w ogóle zrezygnowałem. mam wielki szacunek dla tego faceta za to, jak pisze. ale niestety, nie jestem w stanie przejść przez jego książki. uznaję w pokorze, że są dla mnie za mądre. ja natomiast męczę w chwili obecnej "Związki miłosne między kobietami od XVI do XX wieku" i jak na razie jedyne co mam książce do zarzucenia to potworny feminizm. zawsze łączą te dwa tematy... w każdym razie książka bardzo dobra. drugim opracowaniem są "Czerwone żagle czterdziestu mórz" - czyli rzecz piracka. i przyznaję, że jest świetna. polecam serdecznie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|