|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:32 pm
SERAFIN-WAMPIRE JAK TO W WAMPIRZYM ZWYCZAJU WYYKAM SIE NA DWÓR I ZNIKAM W MROKACH NOCY toz juz zaraz dzien wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:34 pm
SERAFIN-WAMPIRE JAK TO W WAMPIRZYM ZWYCZAJU WYYKAM SIE NA DWÓR I ZNIKAM W MROKACH NOCY Narazie ....!!!!! mówi zacisjajac zeby ..kurcze a taki byłem glodny !!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:40 pm
chyba sie juz poloze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:42 pm
Omega Sun chyba sie juz poloze sweatdrop słychać z łazienki głos Dobranoc kochanie ...!!!! tylko nie zamknij drzwi ..bo mieszkam z tobą biggrin [wprowadzialem sie niepostrzezenie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:48 pm
BeeWolf Omega Sun chyba sie juz poloze sweatdrop słychać z łazienki głos Dobranoc kochanie ...!!!! tylko nie zamknij drzwi ..bo mieszkam z tobą biggrin [wprowadzialem sie niepostrzezenie]Spokojnie, napewno nie zamkne. W koncu to tez Twoj pokoj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 1:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 2:11 am
jejku w koncu kogoś znalazłam szukałam wszędzie nawet na angielskich stronach!!!jesteś tu sam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 2:38 am
Natalii jejku w koncu kogoś znalazłam szukałam wszędzie nawet na angielskich stronach!!!jesteś tu sam? no nie sam biggrin ... jest masa ludkow ale wszyscy w szkole !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 1:06 pm
dobry wieczur jest tu kto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 3:41 am
Wtacza sie do meliny ..AAaAAa .... [Ziewa] No Halo ludziki co tam jet ktos [Zaglada za barek] ..Oo A to dziwne nikt pijany nie lerzy co sie dzieje miedzy narodowy dzień bez kropelki ??[Siada na kapanpie odpala TV ...] Dupa coś zjem[kieruje sie do kuchni... ] Szamko gdzie jesteś ...potyka sie o zeczy rozrzucone przez Sei ... Ku...rde ...{wyjmuje sobie zimne piwko dzwoni po pizze i siada na kanapie ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 4:04 am
BeeWolf Wtacza sie do meliny ..AAaAAa .... [Ziewa] No Halo ludziki co tam jet ktos [Zaglada za barek] ..Oo A to dziwne nikt pijany nie lerzy co sie dzieje miedzy narodowy dzień bez kropelki ??[Siada na kapanpie odpala TV ...] Dupa coś zjem[kieruje sie do kuchni... ] Szamko gdzie jesteś ...potyka sie o zeczy rozrzucone przez Sei ... Ku...rde ...{wyjmuje sobie zimne piwko dzwoni po pizze i siada na kanapie ] *wyłazi z beczki po winie* o żesz... *wsadza łapkę do beczki i szuka marynary* szty w dupe kopana ty jedna ty... aaaaaaaa... tu jesteś *wrzuca marynarę na kark* od razu lepi człowiek się czuje jak marynara w kark go flancuje... *idzie do kuchni* co to za pierdzielnik na podłodze? *wyjmuje piwko z lodoowencji, kawał kiełby wiejskiej, chrzan, świeże bułeczki... upycha wszystko do kieszeni i idzie się wyciągnąć przed telewizorem* faken, faken... gupie Teletubiesie... faken
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 4:12 am
Kukus BeeWolf Wtacza sie do meliny ..AAaAAa .... [Ziewa] No Halo ludziki co tam jet ktos [Zaglada za barek] ..Oo A to dziwne nikt pijany nie lerzy co sie dzieje miedzy narodowy dzień bez kropelki ??[Siada na kapanpie odpala TV ...] Dupa coś zjem[kieruje sie do kuchni... ] Szamko gdzie jesteś ...potyka sie o zeczy rozrzucone przez Sei ... Ku...rde ...{wyjmuje sobie zimne piwko dzwoni po pizze i siada na kanapie ] *wyłazi z beczki po winie* o żesz... *wsadza łapkę do beczki i szuka marynary* szty w dupe kopana ty jedna ty... aaaaaaaa... tu jesteś *wrzuca marynarę na kark* od razu lepi człowiek się czuje jak marynara w kark go flancuje... *idzie do kuchni* co to za pierdzielnik na podłodze? *wyjmuje piwko z lodoowencji, kawał kiełby wiejskiej, chrzan, świeże bułeczki... upycha wszystko do kieszeni i idzie się wyciągnąć przed telewizorem* faken, faken... gupie Teletubiesie... faken ...[Spogląda przez ramie,] O siema Kuku [... Wlepia gały w TV .... i pałaszuje kolejny kawałek pizzy] ... Ile siedziałęś w tej beczce ??? ... PRzypomina mi sie film Powrót żywych trupów 3 .... tam w beczkach trzymali zombie !!! czy ty nie jesteś przypadkiem Zombie ... [Patszy jak kuku wcina na swój ochydny sposób kiełbe] ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:09 am
Dzisiaj znowu będe sprawdzać zawartośc szafek w melinie, więc będzie jeszcze większy bałągan w kuchnii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|