|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 9:57 am
:wbiega po schodach: :stoi: :ze schodoof dochodzą glośne kroki: hihi.. nareszcie !! :wylania sie dwooch ludzi w roboczych ciuchach... niosą różowy fotel: mooj wlasny mięciutki fotelik 4laugh surprised twiera drzwi do pokoju: ..... tutaj prosze 3nodding :ludzie wnosza po czym zmęczeni wychodzą: dziękooje !! :przytula kazdego z nich po kolei: papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 9:58 am
Delisa *ukazuje za katka*hejka exclaim biggrin co u was slychac question wink witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 9:58 am
Sayokun Lethiel :wychyla sie zza drzwi: jakby sie cos ciekawego dzialo dajcie znac 3nodding hej co powiesz na to  Wyglądasz... sexy!! ^^ Hej Katka, cześć Delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:00 am
Lethiel :wbiega po schodach: :stoi: :ze schodoof dochodzą glośne kroki: hihi.. nareszcie !! :wylania sie dwooch ludzi w roboczych ciuchach... niosą różowy fotel: mooj wlasny mięciutki fotelik 4laugh surprised twiera drzwi do pokoju: ..... tutaj prosze 3nodding :ludzie wnosza po czym zmęczeni wychodzą: dziękooje !! :przytula kazdego z nich po kolei: papa 3nodding hihi, spoko. To papa to już zmiażdżyło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:02 am
Sayokun Lethiel :wychyla sie zza drzwi: jakby sie cos ciekawego dzialo dajcie znac 3nodding hej co powiesz na to  na skale do 10 daje ci za to 9.8 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:06 am
Delisa Sayokun Lethiel :wychyla sie zza drzwi: jakby sie cos ciekawego dzialo dajcie znac 3nodding hej co powiesz na to  na skale do 10 daje ci za to 9.8 ! dzięki ale i tak zbieram na coś innego wole zielony kolor i yukate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:11 am
nudno tu troche ..... ide do pokoju *wchodzi do swojego pokoju nr. 60* a no wlasnie musze jeszcze cos zrobic *wywiesza na drzwiach pod nr. pokoju tabliczke ze swoim imieniem* jezeli bedzie sie cos ciekawego dzialo to zapukajcie (ZAPUKAJCIE a NIE WALCIE W DRZWI)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:13 am
nuuuuuuuuudy
'wchodzi do własnego pokoju
włącza playa'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 To narazie moje marzenie (z tych w miare tanich rzeczy, bo z tych drozszych.. to za drogo dla mnie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka znów jestem (poraz 4 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:19 am
Kyoko Suomi  To narazie moje marzenie (z tych w miare tanich rzeczy, bo z tych drozszych.. to za drogo dla mnie sweatdrop ) *wychodzi z pokoju* zapomnialam ze dzis go pomalowalam i troche smierdzi od farby xp Kyoko fajne marzenie biggrin mam ta spodniczke i to gorne cos (nie chodzi mi o krolicze uszy wink ) biggrin hejka danii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|