|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 8:57 am
Ten avi art jest ekstra biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 11:44 am
ichabot Ten avi art jest ekstra biggrin też tak uważam! Szczęka mi normalnie opadła! Obrazek zawiera link do sklepu, możesz sobie też zamówić. Rysowała mi Trigunperson5. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 2:58 am
Hahaha juz po sesyji smile Do przodu heart heart
Slodkie wakacyje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:06 am
ae: avi art super! też mogę mi machnąć za jakąś drobną kwotkę? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 12:31 pm
ZebraDeath ae: avi art super! też mogę mi machnąć za jakąś drobną kwotkę? ^^ chętnie skorzystam, ale podsunę Ci do tego celu innego swojego avatara, coby mieć go też uwiecznionego w tej formie. Czy 4500 goldów to satysfakcjonująca sumka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 3:37 am
Daedhel ZebraDeath ae: avi art super! też mogę mi machnąć za jakąś drobną kwotkę? ^^ chętnie skorzystam, ale podsunę Ci do tego celu innego swojego avatara, coby mieć go też uwiecznionego w tej formie. Czy 4500 goldów to satysfakcjonująca sumka? myślę iż Lady Capitan będzie zadowolona whee z takich piniążków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 11:42 am
Taaa, troche więcej potańczyłam i znów kolano daje się we znaki ;/ dópa. Poza tym mam tylko miesiac wakacji i jest do bani :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 2:30 am
JADĘ NA RAMMSTEINA MAM BILET cool i sie chwale OŁ YEEAAHH BABY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 24, 2009 10:35 am
Dostałam 5 z egzaminu z historii filozofii i z edytorstwa współczesnego tyż 5 biggrin (a jak przeżyję piątkową logikę to mam wakacje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 24, 2009 2:25 pm
za mną 3 egzaminy, przede mną jeśli dobrze pójdzie - już tylko dwa... A ja już mam dosyć tej szeszji... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 25, 2009 6:19 am
zaliczyłam zaległy warunek z angielskiego ZA PIERWSZYM RAZEM! cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine
pewnie stoją za tym kosmici, albo inne zarazy, bo to aż niemożebne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 26, 2009 2:39 pm
FAKEN KUTFA YEAH !!!!! twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted BURN BABY HELL YEAH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|