|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:01 pm
sgergely Medvelaszlo Narcisz Nem a városban voltam, msn-en sikeresen kiakasztottak, és felnyomták az agyvízem, és könnyvízem... de most komolyan? Miért nekem kell minden barátom depreszióját, hisztériáját, és egyebét elviselnem, és megpróbálni tenni érte, amikor én úgyanugy épp az idegösszeroppanás szélén állok?! burning_eyes Üdv a világomban....nekem még a rokonaim is nekem öntik ki a gondjukat... Amúgy nálam rend van, de anyum mindíg azt mondja, hogy nincs rend.... Most akkor kinek van igaza? confused Mindig a medvéknek van igaza mert azok olyanok. 3nodding Anyaji vagy apaji ágon vannak mackó génjeid? xp Ömm... apai... A jól rémlik... Ők származnak az erdélyi hegyekból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:11 pm
Nah látod. Neked van igazad. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:55 pm
az én szobámban csak félig meddig van kupi és rend
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 10:46 am
ezzel mivan??? biggrin ...már majdnem végig vittem...de elrontottam véletlenül a cd-t :S...rá folyt egy kis vörösboros kóla...nem én ittam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 9:44 am
vrobi ezzel mivan??? biggrin ...már majdnem végig vittem...de elrontottam véletlenül a cd-t :S...rá folyt egy kis vörösboros kóla...nem én ittam!!! Es el is higgyük?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 9:57 am
mit???
...hogy majdnem végig vittem?...vagy hogy nem én ittam a piát??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 11:04 am
szerintem a másodikra gondol ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 11:08 am
Ne higgyétek el neki! Robi egy részeges disznó. stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 11:18 am
Mint például harci hörcsög ezt a képet nő nap alkalmából csináltam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 11:42 am
Hagyd már azt a hülye hörcsögöt!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 11:50 am
sgergely Hagyd már azt a hülye hörcsögöt!!! scream mért mi a baj vele? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 12:05 pm
Lurzt sgergely Hagyd már azt a hülye hörcsögöt!!! scream mért mi a baj vele? gonk uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 12:16 pm
stranger12 Lurzt sgergely Hagyd már azt a hülye hörcsögöt!!! scream mért mi a baj vele? gonk uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ŐSzintén szólva tényleg nem nagy szám..és már túl gyakran ellőtted ezt a poén.... már kezd zavarni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 05, 2009 12:17 pm
Narcisz stranger12 Lurzt sgergely Hagyd már azt a hülye hörcsögöt!!! scream mért mi a baj vele? gonk uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ŐSzintén szólva tényleg nem nagy szám..és már túl gyakran ellőtted ezt a poén.... már kezd zavarni. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|