|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:41 am
Kitty-ShadowCat Lethiel hm.. mi hawajska tak srednio smakooje blaugh .. ale z regooly wszystkie mniam whee .. znaczy te w pizzy hut.. bo te inne tio nie zawsze takie dobre sweatdrop U.u. ja teraz byłam w pizza hut whee musze kończyć... papatki... whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:48 am
Hehe mojej babci tez sie zab kiedys ulamal na weselu ciotki i moja mama przyklejila jej ten kawalek na klej Super Glu i sie tydzien trzymal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:49 am
Ania881 Hehe mojej babci tez sie zab kiedys ulamal na weselu ciotki i moja mama przyklejila jej ten kawalek na klej Super Glu i sie tydzien trzymal O.o'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:51 am
Trzeba bylo myc zabki i nie opychac sie czekolada *zart*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:57 am
czesc szkraby xp co dopiero teraz weszlam do domciu i chwilke teraz odpoczywam a potem smigu uczyc sie na jutrzejsza Apokalipse gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:59 am
Witaj *przytula* ale u nas nic ciekawego sie nie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:04 am
heja whee moj avaterek zostal palaczem (palaczka? ^^) w realu to ohyda *fuj* ale na Gai calkiem zabawne smile . najwyzej dostane pixelowego raka pixelowych plucek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:04 am
Ania881 Witaj *przytula* ale u nas nic ciekawego sie nie dzieje jasne nic ciekawego xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:07 am
No co tak jak zwykle. Kanapeczke??* I podsuwa tace z pysznymi kanapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:07 am
Miss_Karina Ania881 Witaj *przytula* ale u nas nic ciekawego sie nie dzieje jasne nic ciekawego xd xd no....... wszystko w normie....... 3nodding witam! (panią szefową też)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:08 am
No co tak jak zwykle. Kanapeczke??* I podsuwa tace z pysznymi kanapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:09 am
opcy Miss_Karina Ania881 Witaj *przytula* ale u nas nic ciekawego sie nie dzieje jasne nic ciekawego xd xd no....... wszystko w normie....... 3nodding witam! (panią szefową też) czesc opcy whee moj obiad ^^" A, Asiu dziekuje whee ale glodna... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:12 am
Ktos jeszcze chce bo potem juz nic nie bedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|