|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:02 am
Vykk opcy Lethiel ups... sweatdrop *wylazi spod fotela* *podlazi do opcego* *rozwiazooje troczki* uh... nic ci nie jest ?? sad mój poduszkowiec jest pełen węgrzy..... xp nnie moge nabrac dystansu.... węgrzy?? tak węgorzy..... mówia do mnie po węgiersku!!!!!! ratunku!!!! *znowu gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:03 am
Lethiel Vykk dzieki stare z myslalem ze bylo ci dobrze xp O.o .. argh.. xd *rzooca w niego fireballem* scream xd xp *odbija* sorka musze spadac papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:04 am
Vykk Lethiel Vykk dzieki stare z myslalem ze bylo ci dobrze xp O.o .. argh.. xd *rzooca w niego fireballem* scream xd xp *odbija* sorka musze spadac papa *przeskakooje nad odbitym fireballkiem* uh.. papatki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:04 am
)eee... czy tylko wy jestescie na tym forum...? bo mam wrażenie, że jestem ignorowana (jak zwykle.. crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:06 am
~~lena-undesaid~~ )eee... czy tylko wy jestescie na tym forum...? bo mam wrażenie, że jestem ignorowana (jak zwykle.. crying ) *przytuuuuuuuuuul* nie jestes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:07 am
~~lena-undesaid~~ )eee... czy tylko wy jestescie na tym forum...? bo mam wrażenie, że jestem ignorowana (jak zwykle.. crying ) *chwyta ja za noge* z podłogi wychodzi nieskończona lczba pawianów które chcą mi przeczytac scenariusz na podstawie Hamleta które napisały.... gonk RAATUUJ!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:07 am
opcy ~~lena-undesaid~~ )eee... czy tylko wy jestescie na tym forum...? bo mam wrażenie, że jestem ignorowana (jak zwykle.. crying ) *chwyta ja za noge* z podłogi wychodzi nieskończona lczba pawianów które chcą mi przeczytac scenariusz na podstawie Hamleta które napisały.... gonk RAATUUJ!!!! O.o ... lol... *tym razem wylewa mu na glowe wiadro wody* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:09 am
opcy ~~lena-undesaid~~ )eee... czy tylko wy jestescie na tym forum...? bo mam wrażenie, że jestem ignorowana (jak zwykle.. crying ) *chwyta ja za noge* z podłogi wychodzi nieskończona lczba pawianów które chcą mi przeczytac scenariusz na podstawie Hamleta które napisały.... gonk RAATUUJ!!!! *upadajac łapie sie fotela i trzyma z całych sił. szamocze nogą, żeby opcy ją puścił...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:15 am
Lethiel O.o ... lol... *tym razem wylewa mu na glowe wiadro wody* gonk ninja co jest?!? czemu jestem mokry?!? i czemu trzymam Lene za noge *poszcza noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:19 am
opcy Lethiel O.o ... lol... *tym razem wylewa mu na glowe wiadro wody* gonk ninja co jest?!? czemu jestem mokry?!? i czemu trzymam Lene za noge *poszcza noge* no włAśnie...? *odsuwa się, żeby woda nie dostała się do niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:20 am
opcy Lethiel O.o ... lol... *tym razem wylewa mu na glowe wiadro wody* gonk ninja co jest?!? czemu jestem mokry?!? i czemu trzymam Lene za noge *poszcza noge* *chowa wiadro za plecami* *wzroosza ramionami* skąd mma wiedziec xd *podaje mu ręcznik* proshu wink 3nodding whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:24 am
Lethiel *podaje mu ręcznik* proshu wink 3nodding whee blaugh dzieki.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:24 am
Lethiel opcy Lethiel O.o ... lol... *tym razem wylewa mu na glowe wiadro wody* gonk ninja co jest?!? czemu jestem mokry?!? i czemu trzymam Lene za noge *poszcza noge* *chowa wiadro za plecami* *wzroosza ramionami* skąd mma wiedziec xd *podaje mu ręcznik* proshu wink 3nodding whee blaugh wróciłam- blaugh spóżniłam się do kina poshłąm na pizze.... whee ale się nażarłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:26 am
buuuu... brzuszek mnie boli... a rqaczej zołądek crying ... *siada na ziemi i masuje sobie brzuch...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:27 am
Kitty-ShadowCat wróciłam- blaugh spóżniłam się do kina poshłąm na pizze.... whee ale się nażarłam xp a jaką pizze jesli mozna spytac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|