|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:41 am
~~lena-undesaid~~ xd to szczera prawdA... musiałam se kupowac twixa. A zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam? Matke kałuznej! nic mi to nie mowi...... ale mimo to jestem z ciebie dumny... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:43 am
opcy ~~lena-undesaid~~ xd to szczera prawdA... musiałam se kupowac twixa. A zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam? Matke kałuznej! nic mi to nie mowi...... ale mimo to jestem z ciebie dumny... xp ech,,, sweatdrop barbara kałużna, to taka aktorka, gra m.in. w na dobre i na złe, i w pierwszej miłości.. Bede miała jej autograf, lubaszenki no i może...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:44 am
witam ponownie... co tu sie dzieje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:47 am
*przytuuuuuuuuuul* 4laugh *zawiązooje mu troczki na soopel* *wypycha spod fotela* *rozgląda sie po bazie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:51 am
Lethiel *przytuuuuuuuuuul* 4laugh *zawiązooje mu troczki na soopel* *wypycha spod fotela* *rozgląda sie po bazie* ninja *idzie prosto przed siebie* JEBUT!! //ściana/// *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:51 am
Vykk witam ponownie... co tu sie dzieje ninja ninja *wciaga go pod fotel* witaj ninja *przytuuuuul* *wypycha go spowrotem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:54 am
Lethiel Vykk witam ponownie... co tu sie dzieje ninja ninja *wciaga go pod fotel* witaj ninja *przytuuuuul* *wypycha go spowrotem* xd *poprawia fryzure i spodnie* xd *i rzuca szarmancki usmiech w kierunku lethi*bylo wpsaniale xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:56 am
opcy Lethiel *przytuuuuuuuuuul* 4laugh *zawiązooje mu troczki na soopel* *wypycha spod fotela* *rozgląda sie po bazie* ninja *idzie prosto przed siebie* JEBUT!! //ściana/// *gleba* ups... sweatdrop *wylazi spod fotela* *podlazi do opcego* *rozwiazooje troczki* uh... nic ci nie jest ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:57 am
Vykk Lethiel Vykk witam ponownie... co tu sie dzieje ninja ninja *wciaga go pod fotel* witaj ninja *przytuuuuul* *wypycha go spowrotem* xd *poprawia fryzure i spodnie* xd *i rzuca szarmancki usmiech w kierunku lethi*bylo wpsaniale xd xd xd stare xd xp *zuca mu w twarz poduchą* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:59 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk witam ponownie... co tu sie dzieje ninja ninja *wciaga go pod fotel* witaj ninja *przytuuuuul* *wypycha go spowrotem* xd *poprawia fryzure i spodnie* xd *i rzuca szarmancki usmiech w kierunku lethi*bylo wpsaniale xd xd xd stare xd xp *zuca mu w twarz poduchą* xd dzieki stare z myslalem ze bylo ci dobrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:00 am
Lethiel ups... sweatdrop *wylazi spod fotela* *podlazi do opcego* *rozwiazooje troczki* uh... nic ci nie jest ?? sad mój poduszkowiec jest pełen węgrzy..... xp nnie moge nabrac dystansu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:01 am
opcy Lethiel ups... sweatdrop *wylazi spod fotela* *podlazi do opcego* *rozwiazooje troczki* uh... nic ci nie jest ?? sad mój poduszkowiec jest pełen węgrzy..... xp nnie moge nabrac dystansu.... węgrzy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:01 am
Vykk dzieki stare z myslalem ze bylo ci dobrze xp O.o .. argh.. xd *rzooca w niego fireballem* scream xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:02 am
opcy Lethiel ups... sweatdrop *wylazi spod fotela* *podlazi do opcego* *rozwiazooje troczki* uh... nic ci nie jest ?? sad mój poduszkowiec jest pełen węgrzy..... xp nnie moge nabrac dystansu.... O.o gonk *idzie do kuchni* *wraca ze szkleneczką wody* *pochyla sie nad opcym i wylewa mu wode na twarz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|