|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:23 am
Kiart Kitty-ShadowCat O.o. eek ja zapomniałam że na 17;30 do kina jestem umna.... gonk cholercia spoożnie się.... papa skarby *prrrzytool* może będe wieczorem....O.o. xd Papa... :czestuje ja ciasteczkiem ...: wink thinx *wybiega z salonu gryząc ciasteczko....* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:23 am
*wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:27 am
*bierze jedno ciasteczko* Boshe!! cały dzień nic nie jadłam, aż skurcze dostawałam! to ciastko jest pyyycha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:30 am
Lethiel *wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja *widzi swiecace oczy opcego* ATAK LASEROWY!!!! +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:32 am
opcy Lethiel *wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja *widzi swiecace oczy opcego* ATAK LASEROWY!!!! +_+ stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:33 am
opcy Lethiel *wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja *widzi swiecace oczy opcego* ATAK LASEROWY!!!! +_+ eek *podnosi glowe szybko do goory* *patrzy na przypalone końcoowki wlosoow* crying argh... ninja *wlazi pod fotel* *ściąga opcemu troczki w kapturze* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:35 am
~~lena-undesaid~~ *bierze jedno ciasteczko* Boshe!! cały dzień nic nie jadłam, aż skurcze dostawałam! to ciastko jest pyyycha! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:36 am
Lethiel opcy Lethiel *wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja *widzi swiecace oczy opcego* ATAK LASEROWY!!!! +_+ eek *podnosi glowe szybko do goory* *patrzy na przypalone końcoowki wlosoow* crying argh... ninja *wlazi pod fotel* *ściąga opcemu troczki w kapturze* blaugh xd O_o robi sie gorąco...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:37 am
Kiart ~~lena-undesaid~~ *bierze jedno ciasteczko* Boshe!! cały dzień nic nie jadłam, aż skurcze dostawałam! to ciastko jest pyyycha! wink xd to szczera prawdA... musiałam se kupowac twixa. A zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam? Matke kałuznej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:37 am
Eh... Ja musze spada ...
... gonk
NARKA ALL...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:40 am
Kiart Eh... Ja musze spada ... ... gonk NARKA ALL... wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:40 am
Lethiel opcy Lethiel *wskakooje na fotel pod ktoorym znajdooje sie baza opcego* ninja *wychyla sie za oparcie* ninja *look pod fotel* ninja *widzi swiecace oczy opcego* ATAK LASEROWY!!!! +_+ eek *podnosi glowe szybko do goory* *patrzy na przypalone końcoowki wlosoow* crying argh... ninja *wlazi pod fotel* *ściąga opcemu troczki w kapturze* blaugh xd *nic nie widzi* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|