|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:01 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. cześć ponownie... coś mnie od gai odłączyło... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:01 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. Oh...: /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:04 am
Kiart Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. Oh...: / ah .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:06 am
Lethiel Kiart Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. Oh...: / ah .... xd Uh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:08 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kiart Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. Oh...: / ah .... xd Uh whee uff...:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:08 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kiart Lethiel ~~lena-undesaid~~ no a ja nigdy nie widziałam... crying ... nio wlasnie mi odlaczyli cyfre zanim zaczli puszczać jeanne crying .. ech.. Oh...: / ah .... xd Uh whee Mhmm...?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:12 am
z wami wszystko w porządku? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dosyć wzdychania *rzut poduchami we wszystkie strony* blaugh bawimy się kotki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy z wami wszystko w porządku? sweatdrop xd ... moze lepiej skonczmy ten temat sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:14 am
Lethiel opcy z wami wszystko w porządku? sweatdrop xd ... moze lepiej skonczmy ten temat sweatdrop xd właśnie *lol* *hop w poduchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:16 am
:strzepuje z siebie pierze z poduszek ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:17 am
*rzut w Kirata poduchą z której wysypooje sie kolejna partia pierzy* hihi... whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:17 am
Komu ciasteczko ...??
wink
:je ciastko ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:18 am
Kiart Komu ciasteczko ...?? wink :je ciastko ...: ja kcem ja kcem..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:20 am
Kitty-ShadowCat *rzut w Kirata poduchą z której wysypooje sie kolejna partia pierzy* hihi... whee xd whee Eh... gonk :zjadl ciasteczko nie widzac na nim piorka ..:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|