|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:07 am
i co tam nowego pokemony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:10 am
opcy i co tam nowego pokemony? pokemony? scream crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:11 am
opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:13 am
Vykk opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee grrr....grrr..... nie podoba mi się to.... grrr....grrr... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:14 am
Kitty-ShadowCat opcy i co tam nowego pokemony? pokemony? scream crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying no pokemoniki malutkie....... xd Vykk opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee starczy jeden porządny pokemon moim zdaniem.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:15 am
Vykk opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee Heheh ale nie wszystkie się da ;] Witka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:18 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy i co tam nowego pokemony? pokemony? scream crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying no pokemoniki malutkie....... xd Vykk opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee starczy jeden porządny pokemon moim zdaniem.. 3nodding Grrrr...grrr... domokun ja nie jestem pokemonem crying witam przybyłych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:18 am
Kitty-ShadowCat Grrrr...grrr... domokun ja nie jestem pokemonem crying witam przybyłych blaugh wszyscy jestesmy pokemonami... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:20 am
opcy Kitty-ShadowCat Grrrr...grrr... domokun ja nie jestem pokemonem crying witam przybyłych blaugh wszyscy jestesmy pokemonami... xp O jaaa to ja chce być czarmanderm, potem ewolułuje w czarizarda ^^ Hell yeah XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:22 am
Vykk opcy i co tam nowego pokemony? wlasnie mi sie w wynmiku twoich wywodow skojarzyla mi sie wypowiedz kumpla... dziewczyny sa jak pokemony musisz miec je wszystkie razz blaugh xd xp whee starczy jeden porządny pokemon moim zdaniem.. 3nodding ...ja tam wole dziewczyny niz pokemony blaugh hejka dredowlosa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:23 am
Czesc Vykk
eh szkola meczy ^^
*opada na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:25 am
novelin opcy Kitty-ShadowCat Grrrr...grrr... domokun ja nie jestem pokemonem crying witam przybyłych blaugh wszyscy jestesmy pokemonami... xp O jaaa to ja chce być czarmanderm, potem ewolułuje w czarizarda ^^ Hell yeah XD Ja mysle ze Delma (pokemon tłuszczowy) jest najlepsza......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|